Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Yavaş Şarj Ediliyor Sorunu!

Günlük hayatta telefonunuzla sosyal

Günlük hayatta telefonunuzla sosyal medyada sürekli gezmek oyun oynamak fotoğraf çekmek kısacası cihazınızda sürekli vakit geçirmek keyifli olabilir. Ancak cihazların genelinde yaşanan şarj sorunu bazen çileden çıkarabiliyor. Cihazımızı her gün şarja takabiliriz ancak günde 3- 4 defa şarja takmamız priz diplerinde sürekli vakit geçirmeniz gerektiğini gösterir. iPhone cihazınız yavaş bir şekilde şarj oluyorsa bu sorun konusunda bilgi vereceğiz.

Bu konuya çözüm aramak istiyorsanız ilk olarak amperi arttırmayı deneyin. Şarj makinesinin düşük amperde olması iPhone cihazınızın yavaş şarj olmasının nedenidir. Amper değişikliği yaparak cihazınızın hızlı şarj olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca cihazınız şarjda iken oynamaya devam ederseniz şarjınız yavaş bir şekilde dolabilir. Bu yüzden cihazınız şarjdayken iPhone cihazınız ile oynamayı bırakın.

Daha hızlı şarj olmasını istiyorsanız internetinizi kapatabilirsiniz. İnternetiniz açık olduğunda cihazınız daha da yavaş şarj olabilir. Fakat en önemli etken şarj makinesidir. Farklı bir şarj makinesi alarak cihazınızı şarj etmeyi deneyebilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi amperinin yüksek olmasına dikkat ederseniz cihazınız daha da hızlı bir şekilde şarj olur.