Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LG G7 Tekrar Ve Tekrar Başlatılıyor (Çözüm)

LG G7 cihazını kullanan

LG G7 cihazını kullanan kişilerden sürekli olarak gelen şikayet cihazın bir anda kendini kapatıp açmasıdır. Bu durum cihaz kullanıcılarını oldukça zorlamaktadır. Bu soruna karşı gidebileceğiniz en iyi yol cihazınızın garanti süresinin bitmemiş olması ve cihazınızı servise göndermektir. Ancak sorun çıkaran cihazınızın garanti süresi dolmuşsa yapabileceğiniz en iyi çözüm yollarından birisi LG sertifikalı bir teknisyene cihazınızı götürmek olacaktır.
Bu sorun başlarda çok problem oluşturmasa da zaman içerisinde sinir bozucu bir hal alabiliyor. Çoğu zaman bu sorunun en büyük nedeni cihazınıza yüklediğiniz uygulama kaynaklı bir problem olabiliyor. Bunun yanı sıra telefon batarya ömrünün azalması virüs içerikli yazılım Andorid işletim sistemi gibi bir çok sebepten dolayı da telefonunuz kendi kendine kapanıp açılabilir.Bu can sıkıcı durumun düzeltilmesi için gidebileceğimiz yollar mevcuttur.

Cihazınızın kendiliğinden açılıp kapanması işletim sistemi ile alakalı bir durum sonucunda oluşuyorsa LG G7 cihazınızı fabrika ayarlarından sıfırlayabilirsiniz. Fakat bu durumda da can sıkıcı bir durum vardır ki oda telefonunuzda ki fotoğraf video müzik gibi birçok belgenin silinmesidir. Bu duruma engel problem olmak için cihazınızı sıfırlayıp fabrika ayarlarına döndürmeden önce içindeki belgeleri yedekleyebilir yada farklı bir yere atmayı deneyebilirsiniz.


Bu sefer ikinci bir seçenek olarak cihazınızın uygulama kaynaklı nedenlerle kapanıp açıldığını düşünelim. Bu tarz durumlarda sorunun uygulama kaynaklı olup olmadığını güvenli mod sayesinde anlayabilirsiniz. Cihazınız güvenli moda geçtiği zaman telefonunuzda önceden yüklenmiş uygulamaların kullanılacağı farklı bir moda geçmiş olursunuz. Bu sayede cihazınıza zarar veren şeyin yeni yüklediğiniz uygulama olup olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak güvenli mod cihazınıza zarar veren uygulamaları güvenli bir yolla kaldırmanıza da yardımcı olur.