Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LG V30 Bluetooth Sorunları Nasıl Onarılır?

Bu yıl akıllı telefonlar

Bu yıl akıllı telefonlar dünyasına yeni giriş yapan LG V30 muhteşem özellikleriyle insanları kendine hayran bırakmayı başardı. Bu muhteşem özelliklerle ilgilenen pek çok kullanıcı kısa süre içerisinde cihazlarını değiştirerek LG V30 dünyasına giriş yaptı. Başta hiçbir sorun yaratmayan bu cihaz ne yazık ki kullanıcılarını daha sonradan hayal kırıklığına uğrattı.

LG V30 maalesef kullanılmaya başladıktan bir süre sonra kullanıcılarına Bluetooth sıkıntısı yaşatmaya başladı. Artık çoğu kullanıcı cihazda ki bu sorundan şikayet ediyor. Maalesef LG V30 henüz bu sorunun giderilmesi için bir hata düzeltmesi programı yayınlamamıştır. Bu yazımızda sizlere bu sorunu çözebilmeniz için taktikler vereceğiz.


Bu sorunu çözebilmek adına ilk olarak Bluetooth’u verilerinizi silmeyi deneyebilirsiniz. Bu işlemi nasıl yapacağınız hakkında bir çoğunuzun aklında soru işaretleri oluşabilir. Ancak Ön bellek kılavuzunu okursanız bu işlemi yaparken bir problem yaşamayacağınızı rahatlıkla görebilirsiniz. Bu sorunla karşılaştığınız zaman bu işlemi tamamlayarak kısa süreliğine de olsa telefonunuzda ki problemi çözebilirsiniz.

Şimdi sizlere bu işlemi nasıl yapacağınızı adım adım anlatacağız. İlk olarak telefonunuzu açıp ayarlar bölümüne gitmeniz gerekmektedir. Ayarlar kısmında karşınıza çıkan menü de uygulama yöneticisi ayarlarına girerek Bluetooth’a tıklayın. Burada karşına çıkan zorla durdur kısmına basıp hemen ardından ön belleği silin. Bu işlemi de yaptıktan sonra Bluetooth verilerini temizlemeye basıp hemen arkasından telefonunuzu yeniden başlatın. Bu işlemden sonra cihazınızda ki sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.