Linkedln, iş hayatında kullanılan bir uygulamadır. İş hayatında iletişimi sağlamak ve aynı zamanda bilgi alışverişi yapmak için oluşturulan uygulamadır. Bu uygulama aynı zamanda çok popüler ve birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu yazımızda ise Linkedln uygulamasında otomatik olarak oynanan videoların nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olacağız.

Linkedln uygulaması sayesinde paylaşılan videoları ya da resimleri iletişim kurduğunuz başka bir kullanıcıya aktarabilirsiniz. İnternet paketinizden dolayı netinizi kısıtlı olarak kullanıyorsanız otomatik oynayan videoları kapatma ihtiyacı duyabilirsiniz. Aşağıda olan adımları takip ederek otomatik oynatma videolarını kapatabilirsiniz.

Linkedln Otomatik Oynatma Videoları Devre Dışı Bırakma İşlemi

  • Linkedln otomatik oynatma özelliği olan videoları devre dışı bırakmak için ilk olarak yapmanız gereken işlem Linkedln hesabınıza giriş yapmak olacaktır.
  • Daha sonra ayarlar alanına geçiş yapın.
  • Site Tercihleri bölümü,
  • Otomatik oynatılan videolar kısmına gelerek açık olan alanı kapatarak etkisiz hale getirebilirsiniz.

Yukarıda olan adımları takip ederek otomatik video oynatma alanını kapatabilirsiniz. Bu yöntem dışında https://www.linkedin.com/psettings/videos alanına tıklayarak otomatik oynatma alanını kapatabilirsiniz.

Üst kısımda bulunan resimde olduğu gibi otomatik oynatma videolarını kapatmak için EVET yazan butona tıklayarak HAYIR alanına getiriniz. Bu durum sayesinde otomatik olarak oynayan videoları devre dışı bırakmış olacaksınız. Otomatik olarak oynayan videoları devre dışı bırakmanız halinde internet kotanız da daha kısa sürede bitmeyecektir. Bu işlemleri yukarıda olduğu gibi kısa adımlar sayesinde devre dışı bırakabilirsiniz.

Kaynak : Mobil13



CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz