Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesajların Süresi Ne Zaman Veya Ne Zaman Biter? – Snapchat

Snapchat uygulamasında mesajların ne

Snapchat uygulamasında mesajların ne kadar süre içinde silineceği kullanıcılarının merak konusu haline gelmiştir. Her ne kadar insanlara karşı mesajları hiç silinmeyecek sonsuza kadar saklanacak izlenimi verse de bu yanlış bir düşüncedir. Aslına snapchatte yapılan konuşmalar çok kısa bir süre içerisinde silinerek kaybolur.

Ancak endişe etmenize gerek yoktur. Çünkü mesajlarınızın kaybolmasını engellemek amaçlı izleyeceğiniz adımlar mevcuttur. Bunlardan en basiti konuşma ayarlarını değiştirmek olabilir. Ancak ne yazık ki buda kalıcı bir işlem olmayacaktır. Mesajlarınız sadece gördükten 24 saat sonra da görebileceksiniz. 24 saatten sonra o mesajlarda kaybolacaktır.


Öncelikle bu işlem için cihazınızdan Snapchat uygulamasını açıp hesabınıza girmeniz gerekmektedir. Hesabınıza girdikten sonra ekranın sol alt kısmında bulunan arkadaşlar seçeneğine girip mesaj ayarlarını değiştirmek istediğiniz konuşmayı seçmeniz gerekmektedir. Bu işlemden hemen sonra konuşma ekranını açtığınız mesajların sağ üst köşesinde bulunan bir ok olacak. O ok simgesine bastığınız zaman karşınıza arkadaşınızın profili gelecek ve o sayfa da bulunan üç dikey noktaya dokunarak bir pencere açacaksınız. Açılan pencere de sohbetleri sil kısmına dokunup oradan görüntülendikten 24 sonra kısmını seçmeniz yeterli olacaktır.

Bazı mesajların kalıcılığını 24 saatten daha fazla olmasını istiyorsanız bunu da ayarlamak mümkündür. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak snapchat uygulamasını açıp arkadaşlarınız kısmına geçmeniz gerekecektir. Bundan sonra kaydetmek istediğiniz mesaja basılı tutarak açılan yeni sayfa da ‘ sohbeti kaydet’i seçmeniz yeterli olacaktır. Bu işlem sayesinde artık konuşmalarınız siz silene kadar hesabınızda saklanacaktır.