Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minecraft ışınlanma nasıl yapılır?

Minecraft’ta nasıl ışınlanırsınız Haritayı

Minecraft’ta nasıl ışınlanırsınız

Haritayı hızlıca geçmeniz mi gerekiyor? Minecraft’ta ışınlanmanın bir yolu var ancak bir bakışta belli olmayabilir

Minecraft’ta ışınlanma yeteneği bir bakışta açık olmayabilir ancak bunu yalnızca PC’de değil konsollarda ve mobilde de yapmanın bir yolu var. Bu iyi haber. Kötü haber şu ki Minecraft’ta ışınlanma sürecinin platformlar arasında farklılık gösterdiği bu yüzden Minecraft hayranları için tek bedene uyan bir cevap yok.

Bu sorunu çözmek için öğreticimizi göz açıp kapayıncaya kadar nereye gideceğinizi öğrenmenizi sağlamak için bilgisayar konsol ve Minecraft’ın mobil sürümlerini kapsayan platforma özgü bölümlere ayırdık.

PC’de Minecraft’ta ışınlanma

PC’nizde Minecraft’ı açın.
Oynamak istediğiniz dünyayı yaratın veya yükleyin.
Gelecekte ışınlanmak istediğiniz yere gidin – bu sizin temeliniz üzerinde çalıştığınız bir çiftlik veya rekreasyon olabilir.
Geçerli haritanızı mini haritanın altında görüntülemek için PC’de F3 + Fn + F3 veya Mac’te Alt + Fn + F3 tuşlarına basın. Geri ışınlanmalarını istediğiniz için bu koordinatları not edin.
Teleport yapmak istediğinizde klavyenizdeki / tuşuna basarak konsolu açın.
Teleport komutunu girin teleport adını xyz yerine adı karakterinizin kullanıcı adıyla x doğu / batı koordinatına y dikey koordinatla y ve kuzey / güney koordinatına z ile girin – bu başlangıçta yazdığınız sırada olmalıdır. aşağı koordine eder. Tamamladığınız komut şöyle görünmelidir: teleport LewwyPaints 2 43 72
Ayrıca Bert’i Ernie’nin şu anki konumuna ışınlayacak olan teleport Bert Ernie komutunu kullanarak başka bir oyuncunun konumuna ışınlayabilir (veya onları size getirebilirsiniz) .
Komutu yazdıktan sonra oynatıcınızı seçilen koordinatlara ışınlamak için Enter tuşuna basın.

Konsolda Minecraft’ta ışınlanma

Konsol odaklı ışınlanma eğitimine girmeden önce yalnızca çok oyunculu bir dünyaya ev sahipliği yaparken ışınlanabileceğinizi ve PC’den farklı olarak yalnızca başka bir oyuncunun bulunduğu yere ışınlayabileceğinizi belirtmek önemlidir.

Şimdi bu yolun dışında işte PS4 Xbox One veya Nintendo Switch’te Minecraft’ta nasıl ışınlanacağınız.

Konsolunuzun ana menüsünden Minecraft’ı yükleyin.
Oyun Oynat’ı seçin ve yüklemek istediğiniz dünyayı seçin – ancak henüz yüklemeyin.
Oyun Seçeneklerine gidin ve Ana Bilgisayar Ayrıcalıklarının işaretli olduğundan emin olun.
Sunucu ayrıcalıklarıyla oynarken oyuncuların başarılarının eksikliği ve afiş güncellemeleri hakkında bilgi veren uyarıdaki Yükle’yi seçin ve Tamam’ı tıklayın.
Oyun yüklendikten sonra Ana Bilgisayar menüsüne erişmek için Xbox’ta Seçenekler’e veya PS4’te Dokunmatik Yüzey’e basın.
Ana Bilgisayar Seçenekleri’ni seçin ve Oynatıcıya ışınlayın.
Bu sizi şu anda dünyanızda oynayan tüm oyuncuların listesine götürmelidir. Bu listeden bir kullanıcı seçmeniz yeterlidir; anında mevcut konumlarına ışınlanacaksınız.
Minecraft’ta mobilde teleporting
Fiziksel bir klavyenin olmaması koordinatları girmeyi oldukça yorucu bir iş haline getirebilirken Minecraft’ta mobilde ışınlanmanın da bir yolu vardır.

Minecraft uygulamasını açın ve oynamak istediğiniz dünyayı yükleyin.
Ekranın sağ üst köşesine dokunarak duraklatma menüsüne erişin; simge her zaman görüntülenmez ancak oradadır.
Işınlanma kullanımını etkinleştirmek için Ayarlar’a dokunun ve Hileleri açıp açın.
Menüyü kapatın ve Oyuna Devam Et düğmesine dokunun.
Ekranın üstündeki Sohbet simgesine dokunun.
İleride başvurmak için geçerli koordinatlarını almak için metin kutusu ve tipi isabet / tp kullaniciadiniz ~ ~ ~ yerine emin kullaniciadiniz Minecraft kullanıcı adı ile. bu sizi hiçbir yere ışınlamaz ancak komut menüsü geçerli koordinatlarınızı göstermelidir.
Bir kez daha Sohbet simgesine dokunun teleport metin kutusu ve türünü ekrana getirmek için tp / KullanıcıAdınız XYZ ile X batı koordinat / doğu temsil Y temsil eden dikey koordinat ve Z kuzey / güney temsil koordinat.
Karakterinizi belirtilen koordinatlara ışınlamak için Giriş düğmesine (içinde ok bulunan bir sohbet balonuna benzeyen) dokunun.