Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Için En İyi VPN Seçenekleri

Netflix dünya genelinde tercih

Netflix dünya genelinde tercih edilen bir platformdur. Dünya genelinde izleniyor olması şirketin geniş yerlerde bulunmasını sağlıyor. Şirket orjinal programlarını tüm abonelerin kullanımına sunmak için çalışıyor. Bu yüzden kütüphanelerini sürekli bölgeden bölgeye değiştiriyor. Mesela Türkiye merkezli bir Netflix sahibiyseniz başka ülkede olan komşularınıza çevrimiçi olarak erişemeyerek bir dizi film olduğunu da bilmiyor olabilirsiniz.

Yukarıda olan örnek dışında İngiltere’ye uçarsanız NBC’nin en iyi yeri ve AMC’nin Better Call Saul gibi şovlarını da göreceksiniz. Netflix orjinalleri olarak etkilenir yeni bölümlerde ABD’de ilk kez yayınlanmasının ardından sonra hizmete başlar. Netflix geliştiricileri tarafından uygulanan bazı özellikler sayesinde VPN’ler Netflix ile iyi çalışır duruma geliyor. Sevdiğimiz VPN’leri de genel kullanım için sizlerle paylaşalım.

Netflix ile beraber çalışan iyi bir VPN bulmanız biraz zor olabilir. Fakat ExpressVPN bu duruma en yakın olan VPN’dir diyebiliriz. ExpressVPN bugün piyasada en hızlı tekliflerden biri olmaya devam ediyor. Bu durumda filmleri dizileri kesintisiz izleyebileceğiniz anlamını taşımaktadır. VPN Windows ve MacOS Android ve iOS Linux Fire TV ve birçok yönlendiricilerde ExpressVPN kullanabilirsiniz.