Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Facebook Profillerini Ve Resimlerini Görüntüleme

Facebook ne olursa olsun

Facebook ne olursa olsun kullanıcılarının bilgilerini asla dışarı vermez. Özel hesap erişimi ile ilgili bir sürü üçüncü taraf yazılımlar olsa da bunlar sizin dolandırmaya bilgilerinizi çalmaya çalışan yazılımlarda ibarettir.

Facebook Gizlilik Özelliği
Eğer biriyle facebook’ta arkadaş değilseniz ama profili açık ise kişinin duvarını görebilirsiniz. Eğer biriyle arkadaş değilseniz kişinin sadece profil fotoğrafını görebilirsiniz. Eğer bir kişiyi engellediyseniz o kişinin hiçbir şeyini göremezsiniz. Facebook gizlilik için son zamanlarda baya bir gelişme gösterdi. Yani gizli profilleri görüntülemenin hiçbir yolu yoktur. Yine de umutsuz bakmamak lazım.

Bruthe Force Yöntemi
Yazılımcıların geliştirdiği bu seçenekte Dark Web’te işini iyi bilen birine ödeme yapmanızdır. Gereken bilgiyi size verecektir. Ancak bu işi kimse yapmamakta ve ödeme yapsanız bile kişinin bilgileri vereceği garanti değildir.

The Charm Offensive
Kişiyle çok samimi değilseniz bile istek gönderin ve fotoğraflarına yorum yapın mesajlar atın. Dostça iletişim kurun ve kişini arkadaşlarıyla iletişim kurun.

The Long Game
Burada ise ortak arkadaşlar devreye giriyor. Ortak arkadaşları kullanarak istediğinizi elde edebilme şansınız biraz daha yüksek. Yabancı birine gönderilen arkadaşlıkların bir kısmının arkadaşlık isteklerinin artırıldığı görülmüştür.

Ancak biz size mobil13 ailesi olarak bu yöntemleri önermiyoruz. Bu yöntemleri hem duygularınızı sarsabilir hemde ruhsal bozukluklara neden olabilir. Ve kimin profilinin görüntülerseniz görüntüleyin karşı taraf bunu asla bilmeyecektir.