Sony CEO’su Jim Ryan, PC oyunu hakkında bazı başarılara adım atarken, mobil cihazlar için yeni bir proje üzerinde çalıştığını belirtti. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
”Geçen yıl iki PC oyunumuz Horizon Zero Dawn ve Predator’ın piyasaya sürülmesiyle başladık ve her ikisi de kârlı oldu. Çok başarılı bir yayın çıkışı gerçekleştirdik.”
Bunun üzerine Jim Ryan, oyunların mobil cihazlarda İOS işletim sisteminde de görüleceğini ifade etti. Jim Ryan, Sony’nin Yatırımcı Günü Soru-Cevap oturumu sırasında tartıştığı gibi, akıllı telefon kullanıcılarının bir iOS cihazında ilk Playstation franchise oyununu görmeleri çok uzun sürmeyeceğini belirtti.
Ancak bunun ne zaman olacağına dair kesin bir tarih yok. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.