Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG Mobil İpuçları ve Püf Noktaları!

" > Bu haberin fotoğrafı yok

Bu yazımızda sizlere popüler oyun olan PUBG’nin ipuçları ve püf noktaları hakkında bilgi vereceğiz. Eğer siz de bu süreçte bu oyuna taktıysanız ve daha iyi oyuncu olmak için ipuçlarına ihtiyacınız varsa bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Uçaktan çıktığınız zaman Mylta ve Gatka yerlerini hedefe alın. Daima oyuncuları arayın ve iniş yaparken etrafınıza bakın kalabalık olmamasına dikkat edin. Yeni bir bölge keşfettiğiniz zaman da diğer oyunculara dikkat etmeyi unutmayın. PUBG oynadığınız zaman zırhlar uzun sürmez. Ne kadar uzun süre savaşta kalırsanız zırh o kadar aşınız. Bu yüzden zırh buldukça değiştirmeye devam edin.

PUBG Mobile oyununda iyi olan değil akıllı olan savaşı kazanır. Eğer seviyesi sizden düşük oyuncular görürseniz savaşa acele etmeyin. Hazırlık yaptıktan sonra savaşmaya başlayın. Oyunda araba kullanarak alana ulaşmanız daha da kısa sürer ancak sonlara doğru ya da kalabalık alanlarda arabanızı kullanmaya devam ederseniz arabanıza sıkarak sizi patlatabilirler. Bu yüzden araç kullanırken dikkatli olmanız gerekiyor.

Zamanlayıcı süresi dolarken kırmızı bölgede koşmaya devam eden oyuncu olmayın. Bu durum sizi öldürür. PUBG’de ses çok önemli bir konumdadır. Kulaklığınızı takarak ayak seslerine sürünme seslerine dikkat edin. Dikkatli ve akıllıca oynayarak birinci olabilirsiniz. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir? Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.