Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Cihazınız Aşırı Isınırsa Ne Yapmalı

Akıllı telefonunuz eğer varsayılan

Akıllı telefonunuz eğer varsayılan sıcaklıktan daha yüksek sıcaklıklara ulaşıyorsa eğer bu durum pil ve işlemci hatta ekrandan kaynaklı olduğunu belirtelim. İşte detaylar…

Sizlerde araştırmalarınızı çevrimiçi olarak araştırmak istediğinizde Wifi açık olacak ve telefonunuz ısınması mümkün. Yada oyun oynarken işlemciniz çok yüksek işlem gördüğü için ısınabilir. Bunun dışında ekran parlaklığınız daima en üst seviyede ise telefonunuz ısınabilir. Batarya sağlığınız çok iyi değilse telefonunuz ısınabilir. Tüm bunları başta belirtmek istedim.

Virüs bulaşmış olabilir!

Eğer yukarıda anlattıklarımın dışında bir durumdan şüpheleniyorsanız büyük ihtimal bir virüs bulaşmış olabilir. Bu bakımdan arkaplanda sizden habersiz işlem yaptığı için telefonunuz yorulacak ve cihazınız ısınacaktır. Format atmanızda fayda var.

Batarya sağlığı!

Bataryalar bir süre sonra ömründen ömür gider ve eskirler. Bu bakımdan eskiyen piller zamanla şişer. Durum böyle olunca patlamaya kadar risk bile söz konusu. Bu bakımdan sizler eskiyen bataryalarınızı değiştirebilirsiniz. Sürekli şarja takılı kullanırsanız eğer telefonunuz tekrar ısınabilir.

Çözüm nedir?

İlk olarak telefonunuza format atın. Formattan sonra 1-2 gün en az kullanın ve ısınmayı kontrol edin eğer sorun devam ederse batarya değiştirmeniz de fayda var. Tüm bunlara rağmen sorun devam ederse teknik servise götürerek daha fazla destek alabilirsiniz.