Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy S8’deki Aşırı Isınma Sorunu Nasıl Çözülür?

Evimizde ve çevremizde çokça

Evimizde ve çevremizde çokça elektronik cihaz kullanmaktayız. Modern yıllara ülkece giriş yapmamızla birlikte televizyonlar çamaşır makineleri bilgisayarlar derken şimdi de popüler ürünümüz akıllı telefonlar hayatımıza girdi. Etiket fiyatların baktığımızda pazar payını arttırma ivmesi en yüksek cihaz. Her yıl yeni amiral gemiler de çıkınca insanlar geçtiğimiz sene aldıkları telefonları dahi bırakıp yenilere yöneliyorlar. Neticede fiyat performans oranına göre hareket edenler kadar popüler kültüre dahil olmuş sürekli gözdeleri taşımak isteyenlerimiz de var. Reklam ajansları ve pazarlama stratejileri de bahsettiğimiz tipteki kitleye hizmet etmekte. En nihayetinde üretici ve geliştirici firmalar da üretimlerinden maksimum faydayı alarak kar marjını yükseltmenin peşinde. Ancak iş sadece satın almayla da bitmiyor. Devamında çeşitli destekler almamız gereken durumlar yaşanabiliyor. Örneğin ufak bir düzenleme yapmak istediğinizde hemen kurcalayarak halledeceğinizi düşünüyor olsanız bile çözümü bulamadığınızda müşteri hizmetlerine ya da internetten arama yoluna gitmektesiniz. Bazı problemler de var ki geliştirme aşamasında gözden kaçırıldığı için çözümleri bir türlü bulunamıyor. Kısacası elektroniğin ve blişimin tekniği bir araya getirilirken teknolojik boyutta en üst düzey ürünlerden akıllı telefonlar ister istemez başımızı ağrıtacak olaylarla bizi baş başa bırakabiliyor. Samsung firmasının piyasaya sürdüğü Galaxy S8 de bahsettiğimiz yönde bir aşırı ısınma sorunu yaşıyor. Peki bu sorunu nasıl çözeriz ve bir daha yaşanmaması adına hangi tedbirleri almalıyız?

Aşırı ısınma durumunu Samsung özelinde de incelememek ve böyle algılamamak gerekiyor. Zira teknolojik tüm aygıtlarda bu problemle baş başayız. Çözümlerini bazen bizler denediğimiz ufak yöntemlerle çözebilirken bazen de majör değişiklikler yapmadan eski kullanım keyfine dönemiyoruz. Mesela yoğun ısınma sorunu yaşayan akıllı telefonunuz varsa teknik servise vermek ve yine de devam ediyorsa değişmesini talep etmeniz gerekebilir. Burada da ürünü satın aldığınız markanın satış sonrası müşteri desteği ve imkanları devreye giriyor. Olaya sözünü ettiğimiz pencereden bakınca daha cihazları satın almadan önce yaşanabilir potansiyel olayları göz önünde tutup buna göre hareket etmemizde fayda var. Çünkü gerekli desteği görmediğiniz veya söylediğimiz tarzda destekleri veremeyeceğini küçük ifadelerle sözleşmelerde belirterek kurtulabilme noktaları da olabiliyor. Dolayısıyla tüketim yaparken de bilinçli bir perspektiften bakabilmeyi öğrenmemiz lazım. Her türlü söylenen şeyi yapmışsanız bile aşırı ısınma sorununu aşamıyorsanız Galaxy S8 için neler yapabileceğiniz bir de biz anlatalım.

Samsung Galaxy S8 Aşırı Isınma Sorununun Çözümü

Bahsettiğimiz gibi aşırı ısınmanın pek çok sebebi olabileceği gibi çözümünü bulma noktasında da çokça metot bulunmakta. Bizler de Galaxy S8’de deneyebileceğiniz metotlara dair bilgiler vereceğiz.

samsung-galaxy-s8-asiri-isinma-cozumu

Öncelikle önbelleğinizi temizlemenizi öneriyoruz.

Ardından yapılabilecekler sırasında cihazı güvenli modda çalıştırarak uygulamaların ne derece etkili olduğuna bakın.

Telefonunuzda kullanılan işletim sisteminin son sürümünü kontrol edin. Bazen güncel sürümü yüklememiş olmanız da donmalara aşırı ısınma ve benzeri şeylere yol açabilir.

Üstteki adımları uygulamanıza rağmen sonuca ulaşamadıysanız fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.