Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung TV PIN Kodunu Sıfırlama İşlemi

Bu yazımızda Samsung televizyonlarda
Bu yazımızda Samsung televizyonlarda pin kodunu unutan kullanıcılara yardımcı olacağız. Smart TV pin kodunuzu unuttunuz ve nasıl sıfırlama işlemini gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda yardımcı olacağız. Alt kısımda vereceğimiz bilgiler işinize yaramazsa en son çare olarak çağrı merkezlerini arayıp model numarasına göre sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Kumanda üzerinden yapacağımız bu işlem kumandanın modeline göre farklılık gösterebilir. Yani eski model kumandalarda pin değiştirme işlemi farklı bir şekilde ilerleyebilir. Genellikle SamsungTV pin şifresi dört tane sıfırdan oluşmaktadır. 0000 pin kodunuzu daha sonra değiştirdiyseniz ve bu pini ne yaptığınızı bilmiyorsanız resetleme işlemi bulunmaktadır. Hatırlanmayan pin şifreleri sürekli deneme yoluyla bulunmaya çalışılır. Siz de pin alanına hatırladığınız şifreleri girin.
Belirli bir süre sonra deneme hakkı vermeyecektir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi pin şifreleri genellikle 4 tane sıfırdan oluşmaktadır. Fakat pinini değiştiren kullanıcılar daha sonra bu pini unutuyor. Bu durumu kurtarmak adına teknik servislere yönelen kullanıcılar bile bulunmaktadır. Eğer siz de pininizi sıfırlamak istiyorsanız aşağıda yer alan görseller sayesinde kumanda üzerinden pin sıfırlama işlemini görmüş olacaksınız.
Kumandalar genellikle Standart Akıllı ve IR kızılötesi kumandadan oluşmaktadır. Kumandanıza bakarak benzeyen kumanda üzerinden bu işlemi gerçekleştirmiş olursunuz. Eğer benzeyen kumanda üzerinden bu işlem gerçekleşmediyse tüm kumanda çeşitlerini deneyip uygulayabilirsiniz. Full HD ya da 4K özellikler için bir işlem yer almadığını da belirtmiş olalım.