Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Smart TV Puhu TV ileri sarma sorunu!

Smart TV Puhu TV

Smart TV Puhu TV ileri geri atlama işleminde başa dönüyor yada sona sarıyor hatası nedir?Sizlerden gelen aşırı sorulardan dolayı bu hatayı test ettik ve bir bilgilendirme haberi oluşturduk. İşte detaylar…

Smart TV Puhu TV ileri geri sarma sorunları aslında herkesi çileden çıkarabilir. Genel anlamda siyah ekran sorunlarından kurtulduk tam derken bu sorunun gündeme gelmesi oldukça sıkıcı. Puhu TV sarma sorunu açıkçası kaçırdığımız dizileri yeniden izlerken aniden karşımıza çıkıyor. Belli bir kısmı izledikten sonra Puhu TV’de sarma yani ileri atlama özelliğini kullanmak ve istediğimiz kısımda sarmayı durdurup izlemek istemeyebiliyoruz. Ancak bu işlem de ya sona atlıyor yada başa atlama hatası ile karşılaşıyoruz.

İleri sardırma hatası çözümü!

Bizim test ettiğimiz kadarı ile TV ile uygulama arasında bir uyumsuzluk söz konusu gibi duruyor. Güncelleme veya eski uygulama sürümlerinde bu sorun ortadan kalkıyor. İzlediğiniz filmin çözünürlüğünü elle sabit yapınız.

Örnek verecek olursak eğer uygulama verileriniz ayarlardan silin veya uygulamayı tamamen silip yeniden yükleyin. Sorun devam ederse Puhu TV destek üzerinden iletişime geçin.