Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Durduruldu Hatası Nasıl Çözülür?

Üçüncü parti uygulamalar teknolojik

Üçüncü parti uygulamalar teknolojik cihazları işlevselleştirmemizi ve bizim bu cihazlarda çok daha zaman geçirebilmemizi sağlıyor. Elbette zaman geçiriyor derken günlük yaşantımızı kolaylaştıracak hizmetleri barındırdığından söz edilmeli. Zira geçmişe nazaran çok ciddi bir hıza ve kolaylığa karıştık. Bankacılık işlemlerinden temel iletişime veya yazışmaya dek herkes tarafından geçer akçe sayılabilecek bir verimlilik söz konusu. Pek tabii ki firmalar sözünü ettiğimiz pazarda önemli rekabetin bir parçası olarak var olanla yetinmeyip daha iyilerini sunmanın peşindeler. Özellikle irili ufaklı şirketlerin ayakta kalabilmesinin yegane parametresi spesifik noktalara da parmak basarak çözümler geliştirmek. Genel manada işlem gören tüm ürünler sektörün başat isimleri tarafından geride bırakılabilir. Ancak özel olaylara derinlikli alternatifler getirerek hem tekeli yok edip hem de başka ufuklar açmak kullanıcılar tarafından taktir görülen hallerden. Ardından da ilgi alanının ölçeğinde ekonomik getiri de gerçekleşiyor. Program yazılım alanı da aslında bahsettiğimiz politikayla işliyor. Önceleri masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarımıza yüklediğimiz oyunlar çeşitli işlem gören program türleri beklentilerimizi karşılıyordu. Gelgelelim insanlar cihazlarını değiştirip akıllı telefonları kullanmaya başlayınca aynı programları burada çalıştıramıyorlar. Durumun farkına varılarak uygulama şeklinde lanse edilen üçüncü kişiler tarafınadn hazırlanan yazılımlar indirime kullanıma açıldı. İstediğiniz performansı ve kaliteyi sunacak olanı bulmak da denemekten geçiyor. Ekseriyetle bazı uygulamaların yoğunca yüklendiği söylenebilir. Bunların başında da Snapchat geliyor. Değişik bir soluk getirerek sosyal paylaşımın formatını değiştirip story yani hikaye paylaşımını internet jargonuna soktu. Ne var ki tek tük problemler Snap’in de başını bırakmıyor ve Snapchat durduruldu ve benzeri şeyler yaşanıyor. Biz bu yazımızda Snapchat Durduruldu hatası üzerine giderek nasıl çözülür hususunu anlattık.

Sosyal medya dediğimizde aklımıza gelen majör örnekleri bir kenara bıraktığımızda Snapchat de önemli sayılabilecek kişiye hizmet veriyor. Kemik bir kitlenin oluşmasının yanında Facebook’un satın alma girişimlerine rağmen bağımsızlığına devam etmesi özgün yapısı ve sayabileceğimiz birçok detayı insanlardaki çekicilik oranını yükseltti. Kaldı ki sosyal ağlardaki hakkında bölümlerine Snap isimleri yazarak etkileşimi arttırmanın peşindeler. Bu da bize gösteriyor ki uygulamanın internet ve telefon kullanıcısında yeri artık tartışılmaz. Geliştiricilerin belirli kod diyagralarıyla bir araya getirdiği uygulamalar arasında sık tercih edilenler milyonları aşan kitleye hitap ettiğinden bir şey yaşandığında çok sayıda kullanıcı etkileniyor. Örneğin Snapchat Durduruldu ve benzeri problemler çok baş ağrıtmıştı. Bahsettiğimiz hatayı yaşayanlara yönelik nasıl çözülürü cevaplıyoruz.

snapchat-durduruldu-hatasinin-cozumu

Snapchat Durduruldu Hatasının Çözümü

Hatanın çözümünü Android mobil işletim sistemi ile yürütülen telefonlar özelinde anlatacağımızı belirtelim.

Öncelikle Ayarlar’dan Uygulamalara ve Snapchat’e ulaşın. Tıkladıysanız gelen pencereden uygulamanın kapladığı yer ve alanla alakalı bilgiler görecekiniz. Bu bölümden Önbelleği Temizle seçeneğini kullanın. Sonrasında telefonu kapatıp tekrardan açın.

Önbellek temizlemesi sonuca ulaştırmadığında güncel sürümü kullanıp kullanmadığınıza göz atın. Güncel sürümün yüklenmesine rağmen Snapchat Durduruldu hatası verdiği zaman https://apkpure.com/snapchat/com.snapchat.android adresinden APK formatında indirim gerçekleştirebilirsiniz.