Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SnapChat’te Arkadaşımın Beni Takipten Çıkardığını Nasıl Anlarım?

Popüler uygulamalar arasında yerini

Popüler uygulamalar arasında yerini alan SnapChat uygulaması bizlere sunduğu özellikler sayesinde daha da çok beğeniliyor. SnapChat uygulamasının en çok beğenilen özelliği yapılan paylaşımların 24 saat sonra kaybolmasıdır. Ayrıca filtre özellikleri sayesinde de fazlasıyla güzel kareler yakalayabilirsiniz. Eklemek istediklerinizin kullanıcı adlarını girerek kendinize yeni arkadaş edinebiliyorsunuz. Ancak eklediğiniz kişiler daha sonra sizi takipten çıkarabilir. Bu yazımızda da sizi takipten çıkaran kişileri nasıl anlayacağınız konusunda yardımcı olacağız.

 

Uygulamayı kullanan kullanıcılar isteğe göre arkadaşlarına özelden de fotoğraf ve video paylaşımında bulunabiliyor. Daha sonra gönderilen video ve fotoğraflar otomatik olarak siliniyor. Arkadaş listenizde yer almayan kişiler yapmış olduğunuz paylaşımları göremez. Eğer arkadaşınız sizi sildiyse yapmış olduğu paylaşımları göremezsiniz. Arkadaşınızın sizi çıkarıp çıkarmadığını burada anlayabilirsiniz. SnapChat’te hikaye paylaşan biri artık paylaşım yapmıyorsa sizi çıkarmış olabilir.

 

Arkadaşınızın sizi çıkardığını anlamanın başka yolu ise SnapChat uygulamasını açıp ekranda yer alan uygulama logosuna tıklamak olacaktır. Daha sonra o alanda bulunan arkadaşlarım butonuna tıklayın. Karşınıza çıkacak olan ekranda SnapChat arkadaş listesi yer alacaktır. Sizi sildiğini düşündüğünüz kişinin adını bu alanda aratın.

 

Ekranda arkadaşınızın tek kullanıcı adı görünüyor ve snap puanı hakkında bilgiler yer almıyorsa arkadaşınız sizi çıkarmış demektir. Arkadaşınızın sizi silip silmediğini Snap puanı sayesinde anlayabilirsiniz. Eğer Snap puanı yer almıyorsa o kişi sizi arkadaşlarınızın arasından çıkarmış demektir.