Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sorun Oluştu Yeniden Sayfa Yüklendi Nedir?

Google Chrome ya da

Google Chrome ya da iPhone safari arama motorunda karşınıza “Bir sorun oluştuğu için bu web sayfası yeniden yüklendi” hatası çıkabilir. Bu uyarının ne olduğu ve nasıl bir çözüm yolu olduğu konusunda bilgi vereceğiz. İnterneti açtığımızda ya da Google üzerinden arama yaptığınızda bir sorun oluştu hatası bazen karşınıza çıkar ve kapatıp açtığınızda bu bildirim tekrar karşınıza çıkabilir. Tarayıcıyı kapatıp tekrar açtığınız zaman bu durum bazen çözüm oluyor bazen de sorun devam ediyor.

Web tarayıcılarda karşınıza çıkan bu durum sıklıkla görülen bir durumdur. Bu durum tablet ve telefonlara özgü değil aynı zamanda bilgisayar ve televizyonlarda da karşınıza çıkabilir. Cihazlara atılan ROM nedeniyle sık sık uygulama durduruldu ya da durdu şeklinde birçok hata çıkabilir. Hata telefonda yeteri kadar depolama alanının kalmasından dolayı ortaya çıkar. Bilgisayarlarda cihazlarda ya da Smart TV’lerde işletim sisteminin rahat bir şekilde hareket etmesi için boş alana ihtiyacı vardır. Eğer alan olmazsa da yavaşlama donma duraklama ve uygulama hatalarıyla karşılaşabiliriz.

Eğer yeterli alan yoksa yer açın ve cihazınızı kapatıp yeniden başlatın. Ayrıca tarayıcı geçmişini de tamamen silip sıfırlayın. Uygulamalardan tarayıcı durdurmaya zorlayın ya da güncellemeleri kaldır seçeneğine basın. Uygulamalar ile alakalı tarayıcıya giriş yapın. Verileri ve önbelleği sil seçeneğine basın. Başka tarayıcılarda da bu durumu deneyin ve Tarayıcı uygulamasının eski ve yeni sürümlerini yükleyip tekrar deneyin.