Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Steam Dilini Türkçe Yapma, Steam Dil Değiştirme Ayarları!

Steam Türkçe nasıl yapılır?

Steam Türkçe nasıl yapılır? Steam Türkçe yapma! Tüm oyunseverlerin ve üreticilerin göz bebeği olarak bilinen Steam platformunda bazen ayarlar bozulabiliyor. Steam dili nasıl değiştirilir? Steam Türkçe nasıl yapılır? İşte oldukça basit o işlemler…

Steam platformunda son zamanlarda dünya genelinde bir oyuncu artışı görülüyor. En son ki güncellemeler ile “Arkadaşlar’ penceresi baştan sona yenilendi. Peki konumuza dönecek olursak eğer Steam dilini nasıl Türkçe’ye çevirebiliriz?

3 Tıkla Steam Dil Değiştirme!

  • Steam hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonra Steam ekranının sol üst köşesinde yer alan Steam sekmesine tıklayın.
  • Ardından açılır pencerede Türkçe karşılığı “Ayarlar” olan ama sizde “Settings” yazan kısma tıklayın.
  • Daha sonra açılan pencere Türkçe karşılığı Arayüz olan yani “Inferface” kısmına tıklayın.
  • Şimdi ise açılan penceredeki en üst kısımda alta doğru açılan menüye tıklayın ve bu kısımdan istediğiniz dili seçin. Biz Türkçe’yi seçeceğiz. Daha sonra kaydedin ve çıkın. Unutmayın dilin değişmesi için Steam‘ı kapatıp yeniden açmanız gerekiyor.

Yukarıda sizlere Steam dilinin nasıl değiştiğini açıkladım. Ama buna rağmen bazı arkadaşlarımızın dili değiştirdiği halde dilin değişmediği ve kapatıp açmasına rağmen henüz daha Türkçe olduğunu söyleyenler oldu. Yukarıda ki yöntemin işe yaramaması için herhangi bir sebep yok. Çünkü bu yöntemi Steam bize sunarak dil değiştirmeye olanak vermiş.

Yukarıdaki yöntem %1 ihtimal ile yaramazsa eğer Steam’ı silip baştan yükleyip işlemleri uygulamanız gerekiyor. Ayrıca söylemek gerekirse bu işlem 100 bin kişiden sadece 1’inde görülebildiğinden sizde o şansızlar arasında yer alıyorsunuz demektir…