Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sürekli Donan Moto G7’yi Yeniden Başlatma İşlemi

Bu yazımızda donmuş Moto
Bu yazımızda donmuş Moto G7’nin nasıl sıfırlanacağı ya da nasıl yeniden başlatılacağı konusunda yardımcı olacağız. Eğer telefonunuz donuyor yapmış olduğunuz işlemlere karşı tepkisiz kalıyorsa ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olacağız. Moto G7 cihaza sahipseniz ve cihazınızda donma sorunu yaşanıyorsa yeniden başlatma işlemini gerçekleştirerek cihazı kendine getirebilirsiniz. Cihazın arka kısmının açılmaması bataryayı çıkarıp yeniden başlatmamıza engel oluyor. Fakat bu sorunun farklı çözüm yöntemleri bulunmaktadır.
Moto G7 cihaza sahipseniz yeniden başlatma işlemini gerçekleştirerek sorunu halledebilirsiniz. Hızlı ve kolay olan bu hile sayesinde cihaz içerisinde yer alan bilgileri silmeden kendini yeniler. Telefonunuz tamamen donuyor ve kapatıp açma düğmesine basılı tuttuğunuz halde çalışmıyorsa telefonunuzu 15 dakika boyunca prize takın ve daha sonra güç düğmesine 15-20 saniye kadar basılı tutun. Bu adım sayesinde cihazda oluşan sorun geçici süreliğine de olsa onarılmış olur.
Açma-kapama düğmesine yaklaşık 15- 20 saniye basılı tuttuktan sonra Moto G7 otomatik bir şekilde titrer. Titreyen cihaz daha sonra kapanır ve yeniden başlatarak kendine getirmiş olursunuz. Bu işlem sayesinde Moto G7 içerisinde bulunan bilgileri silmezsiniz ve cihazı kendine getirirsiniz.
Yukarıda yer alan işlem sayesinde şikayetçi olduğunuz durumdan kurtulmuş olursunuz. Ancak üst kısımda bulunan işleme rağmen cihazınız donuyor ve öyle kalıyorsa tuşlar üzerinden sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Güç düğmesine ve ses açma- kapama düğmesine uzun süre basılı tutarak resetleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.