Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon meşgulken arayanları görme 2019

Telefon meşgulken arayanları nasıl

Telefon meşgulken arayanları nasıl görebiliriz? Bu yazımızda sizler telefonda konuşurken yani meşgul çaldığı zaman sizi kimler aradığını görebileceğiniz yöntemler varsa bunları sıralıyoruz. İşte sizler için meşgulken arayanı görme konusunda bazı teknik detaylar…

Telefonlarınız kapalıyken sizi aramış olanları görmek istediğinizi veya meşgulken sizi kimler arıyor öğrenmek istediğinizi düşünüyorum. Telefonunuzla biriyle konuşurken bir başkası sizi ararken görmek istiyorsanız Turkcell Türktelekom ve Vodafone kullanıcılarının servisi bu konuda yardımcı olabiliyor.

Çağrı Bekletme Servisi

Telefon meşgulken sizi kim aramış öğrenmek isterseniz “çağrı bekletme servisi” aktif etmeniz gerekiyor. Aktif ettikten sonra gelen çağrıları ufak bir bildirim tonuyla görebiliyorsunuz. Sizi arayan kişiye ise o an “aradığınız kişi bir başkasıyla konuşmuyor hattan ayrılmayınız” şeklinde bir band kaydı sunuyor. Böylelikle siz meşgulken kim sizi aranmış ekrana bakıp öğrenebilirsiniz. Çağrıyı kabul etmek isterseniz diğer çağrıyı ya kapatır yada beklemeye alabilirsiniz.

ARAMA BEKLETME SERVİSİ AKTİF NASIL EDİLİR?

Araynları bekletmek ve bildirim almak için telefon klavyesini açın ve tuşlama alanına *43# kodunu giriniz. Kodun çalıştığını görmek içinde *#043# kodunu tuşlamanız yeterli olacaktır.

Servisi iptal etmek isterseniz eğer #43# kodu tuşlayın hepsi bu kadar.

İPHONE ÇAĞRI BEKLETME

iPhone kullanıcıları ise gelen çağrıları bekletme özelliğine sahip durumda. Bunun için ise yapmanız gereken Ayarlar > Telefon > Arama Bekletme özelliğini aktif ederek meşgulken sizi kim aradı görebilirsiniz.

Sizlerinde bu konuda soruları var ise yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.