Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon Sim kart görmüyor hatası

Yeni bir telefon aldığımızda

Yeni bir telefon aldığımızda bu sıfır veya ikinci el olabilir. Daha sonra hizmet yok sorunu karşımıza gelebilir. Acaba telefon mu bozuk veya çalıntı mı gibi farklı düşüncelere bürünebiliriz. Sim kart görmüyor olabileceği ihtimalleri de elbette var. Peki ne yapabiliriz?

Sim Kart Neden Görmüyor?

Telefonlarımızın sim kart görmemesi için birçok neden olabiliyor. Bugün sizlere bu sorunlardan bahsedeceğiz. Elbette çözümü de beraberinde kendiliğinden gelmiş olacak.

Satın almış olduğunuz cihazlar çakma veya replika ise bu durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Operatörler bu durumda kaçak olduğu için sim kartı aktif etmeyebilir.

Sim kart yuvanız arızalı olursa yine sim kartı görmeyecektir. Kullandığınız imei numaraları çakma ise çakışma durumundan dolayı kapalı olacaktır. Android ve iPhone model cihazlarda birçok farklı sorun olabilir.

telefonun sim kartı görmemesi aşağıdaki nedenlerde kaynaklı olabileceğini belirterek sizin hangisinin başınıza geldiğini yorum bölümüne bırakabilirsiniz. Sim kart hatalı olabilir. Sim kart yuvası bozuk olabilir. Yurtdışından gelen telefon ise açtırmanız gerekebilir.

Sim Kart neden çalışmaz?

Sim kartlar bazen çok az bir ihtimal olarak bildiğimiz arka kapak oturmamasından dolayı görmüyor. Bataryada bir süre sonra şiştiği için sim yuvasına baskı yapıyor ve tam oturmuyor. Tırnaklarda sorun olabilir kuru bir peçete ile temizleyin.