Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefondan Kendi Numaramı Öğrenme

Kendinize yeni bir numara

Kendinize yeni bir numara aldıysanız ve aldığınız yeni numarayı ezberlemeye fırsatınız olmadığı için telefon üzerinden kendi numaranızı nasıl öğreneceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Telefon numaranızı ezbere bilmediğiniz için başka birine numaranızı verirken sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durumun çözümü için sizlere telefon üzerinden numaranızı bulma yönteminden bahsedeceğiz.

Acil olarak numaranızı karşı tarafa vermeniz gerekiyorsa yanınızda bulunan kişinin cihazından numaranızı alıp karşı tarafa verebilirsiniz. Ancak yanınızda biri yoksa ve telefon numaranızı ezbere bilmiyorsanız yapmanız gereken *101# kodunu tuşlayarak telefon numaranızı öğrenebilirsiniz.

Cihazınızın arama alanına gelip daha sonra tuşları açıp yıldız işareti ardından yüz bir yazıp kare işaretini eklerseniz bilmediğiniz telefon numaranız karşınıza çıkacaktır. Tuşlar dışında başka bir yöntem ise; WhatsApp uygulamasını kullanıyorsanız uygulamayı açın. Daha sonra ayarlar alanına tıklayın.

Ayarlar alanına tıkladıktan sonra karşınıza profiliniz çıkacaktır. En alt kısma geçiş yaparsanız numaranızı göreceksiniz. Tuşlama kodunu unuttuğunuz zaman hemen WhatsApp uygulamasına geçin ve ayarlar ardından profil alanına tıklayarak numaranızı görebilirsiniz. Profilinizin hemen alt kısmında numaranız yer almaktadır.