Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok’da Göz Rengi Nasıl Değiştirilir?

Popüler olan TikTok uygulamasının

Popüler olan TikTok uygulamasının bir milyardan fazla indirmesi bulunmaktadır. TikTok en popüler sosyal medya olma yolunda adımlarını atmaya devam ediyor. TikTok uygulamasında çektiğiniz videolara çeşitli emojiler efektler filtreler ekleyerek videonuzu daha da dikkat çekici bir hale dönüştürebilirsiniz. İsteğe göre videonuzu farklı bir şekilde de oynatabilirsiniz. Bu yazımızda ise TikTok uygulamasında filtre ile nasıl göz renginizi değiştireceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

Göz rengi filtresini siz de uygulamak istiyorsanız ilk olarak TikTok uygulamasının en son güncellemesi yüklü olmalıdır. Play Store ya da App Store üzerinden güncellemenizi kontrol edebilirsiniz. Daha sonra TikTok uygulamasına giriş yapın ve video eklemek için artı alanına geçin. Daha sonra sol alt kısımda yer alan TikTok effects alanı üzerinden göz değiştirme simgesine basarak göz renginizi değiştirmeye başlayabilirsiniz. Çektiğiniz videolarda göz renginizi değiştirerek farklı bir anlam katabilirsiniz.

Göz rengi değiştirme efekti sayesinde daha da farklı bir görüntü elde etmiş olursunuz. Sadece göz rengi değiştirme efekti değil aynı zamanda birçok efekt kullanarak değişik videolar ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca göz renkleri mavi mor yeşil sarı gibi farklı seçenekler sunmaktadır. Siz de farklı göz renklerini deneyerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. TikTok videolarında sevilmeniz için fazla abartmamanız gerektiğini de belirtmek isteriz. Siz göz rengi değiştirme efektini beğendiniz mi? Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.