Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok’ta Canlı Yayın Yapma!

TikTok uygulaması gün geçtikçe

TikTok uygulaması gün geçtikçe daha da popüler oluyor. Fazlasıyla tercih edilen TikTok uygulamasının milyarlarca kullanıcısı bulunmaktadır. TikTok üzerinden yapmış olduğunuz müzikli paylaşımlar sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. TikTok uygulaması diğer uygulamalar gibi içeriğinizin gerçek zamanlı görünmesi için canlı yayınlamanıza imkan tanır. TikTok uygulamasında canlı yayın akışını nasıl başlatacağınızı merak ediyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağım.

TikTok uygulamasında canlı bir akış başlatmak zor olarak görünebilir. Ancak bu işlem oldukça basittir. TikTok uygulamasına giriş yapın ve daha sonra ‘+’ düğmesine basın. Kayıt düğmesinin hemen yan kısmında yer alan ‘Canlı’ seçeneğine dokunun. Bu alan üzerinden canlı yayın akışınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca canlı akışınıza ilgi çekici bir başlık eklemek isteyebilirsiniz.

Canlı akışınızı gerçekleştiriken ‘pop’ yapmak için de bazı trend hashtaglerden yararlanmanızı tavsiye ederiz. Trend hashtagler sayesinde daha da çok görüntülenmeye sahip olabilirsiniz. En son olarak ‘Canlı Yayına Geç’ düğmesine basarak canlı akışınızı anında başlatabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.