Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TİKTOK’TA ‘SİZİN İÇİN’ SAYFASINA NASIL GİDİLİR?

Sizin İçin sayfası kullanıcının

Sizin İçin sayfası kullanıcının alışkanlıklarına göre önerilen çeşitli trend videolar listesidir. Sizin İçin sayfası bir kullanıcının kişiselleştirilmiş tercihlerine hitap edebilir ancak yine de trend olması durumunda ilgisiz bir şey önerebilir.

PEKİ TREND OLMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

TOS kurallarını ve yönergelerini okuyun. Tiktok sayfanızda Discover bölümünde trendleri takip edin. İnsanların ilgi alanlarının platformlar arasında yayılma eğilimi vardır ve bir sonraki yeni hevesin ne olacağı konusunda düşüşe geçebilmek çok faydalı olabilir. Videolarınızı planlayın. Koreografik danslarınızı düzenleyerek harika videolar yaratın ve onları paylaşın.  Geçmiş videolarınızı gözden geçirin ve neyin işe yaradığını bulmaya çalışın. Eğer tiktok’u kendiniz için ciddi bir platform haline getirmek istiyorsanız tiktok hesabınızda ayarlar menüsünde hesabımı yönet seçeneğine dokunun ve ekranın altında gösterilen ‘pro hesabına geç’ seçeneğine tıklayın.

PRATİK YAPMAK SİZİ MÜKEMMELLEŞTİRİR

Yaklaşan bir trendi yakalamak şans gerektirir ve bu trendden nasıl yararlanılacağını bilmek kesinlikle beceri gerektirir. Bunun için ise pratik yapmak önemlidir. Her yeni videonuzda kendinizi daha da geliştirip harika videolar yaratacaksınız. Kendinize güvenin.