Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TTNET Kullanıcı Adı Ve Şifre Değiştirme

Ülkemizde en fazla kullanılmakta

Ülkemizde en fazla kullanılmakta olan internet servis sağlayıcısı Türk Telekom‘un alt markası TTNet internet hizmeti sunmaktadır. TTNet internet kullanıcıların çok sorun yaşadığı şifre değiştirme işlemleri konusunda sizlere TTnet kullanıcı adı ve TTnet şifrelerinin otomatik verildiğini belirtelim. Bu yazımızda ise kullanıcı adı değiştirme ve şifre değiştirme işlemlerini anlatacağım.

TTNET Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

TTNet kullanıcı adınızı öğrenmek ve değiştirmek için 444 1 444 numarasını tuşlayarak Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Ancak yeni düzenleme ile beraber bu işlem için Türk Telekom ofislerine girip oradan değiştirmeniz gerekiyor. Kullanıcı adı değiştirme işlemleri ücretli bir işlem olduğunu belirtelim. Ücret ise ilk kesilen faturaya yansıyor.

Kullanıcı adı değişikliği yapıldığı zaman ADSL hattı kimin üstüneyse o kişinin işlem yapması veya vekalet vermesi gerekiyor.

TTNET Şifre Değiştirme

Modem şifresi değiştirmek isterseniz eğer Türk Telekom online işlemler üzerinden oldukça rahat değiştiriliyor. Modemlerimizin altında yer alan şifreyi değiştirmek oldukça gerekli bir işlemdir.

İlk olarak bilgisayarınızın başlat penceresine tıklayın ve çalıştır yazarak enterlayın. Daha sonra cmd yazın ve yine entera basın. Açılan pencerede ipconfig yazın ve entera basın. Karşınıza çıkan ekranda Dafult Gateway kısmında yer alan rakamları tarayıcıda adres çubuğa yazın. Örnek 192.168.1.1 gibi bir adres yazıyordur.

Bu adrese girerek kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Daha sonra kablosuz ağ ayarlarına ulaşın. Oradan şifrenizi görebilir ve değiştirebilirsiniz.