Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir

Tumblr reklam öğelerinin sanat

Tumblr reklam öğelerinin sanat yayınlamak video paylaşmak ve genel olarak TV şovları filmler ve müzik üzerinden bir araya gelmesi için harika bir yer olsa da hayatınızın bu bölümünü tamamen silmek isteyebilirsiniz. Tumblr’dan geçmeye hazırsanız hesabınızı birkaç hızlı adımda her zaman silebilirsiniz. Blogu nasıl başlatacağınızı keşfetmek için tıklayın . Şimdilik eskisini nasıl silebileceğinizi gözden geçirelim.

Tumblr hesabı nasıl silinir

  • Sağ üst köşedeki kişi simgesine tıklayın.
  • Açılan menüden “Ayarlar” a tıklayın.
  • Sayfanın altındaki “Hesabı sil” düğmesini tıklayın.
  • E-posta adresinizi ve şifrenizi girin ve “Her şeyi sil” e tıklayın.

İster Harry Potter Sherlock Glee BTS ya da Marvel Sinematik Evren’in üzerine attıysanız artık eski blogunuz için bir yararı olmadığını görebilirsiniz. Tumblr hesabınızı internetten sonsuza dek nasıl silebileceğinizi öğrenmek için devam edin.

Bir Tumblr hesabı nasıl silinir: giriş

Mantıksal olarak Tumblr hesabınızı silebilmek için önce bir tane açmanız ve önce giriş yapmanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra hesabınızı nasıl silebileceğinizi gözden geçirmenin zamanı geldi.

Masaüstünde bir Tumblr hesabı nasıl silinir

Adım 1: Tumblr panonuzda sağ üst köşedeki kişi simgesine tıklayın.

Adım 2: Açılır menüden “Ayarlar” a tıklayın.

Adım 3: Sayfanın altındaki “Hesabı sil” düğmesini tıklayın.

4. Adım: Tumblr hesabınızı sildiğinizden emin olduğunuzu doğrulamak için e-posta adresinizi ve şifrenizi girmenizi sağlar. Bilgilerinizi girin ve “Her şeyi sil” e tıklayın.

Tıkladıktan sonra blogunuz kaybolur ve bu kasvetli mesajı size gösterir. Yine de sorun değil. Huzur içinde yatsın.

Gitti tebrikler

Glee fangirl günlerinin tüm izlerini internetten başarıyla sildin. Her ne kadar sosyal medya insanlarla bağlantı kurmak için harika bir yol olsa da internet ile bağlantınızı kesmek ve sosyal medya içermeyen bir dünya ile yeniden bağlantı kurmak isteyebileceğiniz bazı durumlar vardır. Bu senin durumunsa yap. Seni destekliyoruz.