Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V Nasıl Kurulur?

Piyasa da 300 TL

Piyasa da 300 TL ile 600 TL arasında satışa sunulan Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V modemi kullanıcılarına 1800 mAh pil desteği MicroSd kart desteği 5G indirme desteği 15 kişiye kadar Wifi dağılımı gibi pek çok özellik sunuyor. Bugün sizlere son derece memnun kalabileceğiniz Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V modeminin kurulumu nasıl yapacağınızı anlatacağız.

Modemin kurulumu için ilk adım olarak işe bağlantı adaptörünü takarak başlayın. Bağlantı adaptörünü taktıktan sonra modeminiz çalışmaya başlayacaktır. Modeminiz çalışmaya başladıktan sonra bilgisayarınızdan Wifi bağlantısı ile modeminizi arıyorsunuz. Modemi bulduktan hemen bağlantı kurmaya geçin. Ancak bağlantı kurabilmeniz için sizden şifre isteyecektir. İstenilen şifre de modeminiz arkasında mevcuttur. Oradan bakarak şifreyi girin ve modeme bağlanın. Modemin bağlantısını kurduğumuza göre şimdi internete giriş yapma adımına geçebiliriz.

İnternet bağlantısı için Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V modeminin ara yüzüne giriş yapıp sim kartın üzerinde bulunan pin numarasını almanız gerekmektedir. Çünkü web tarayıcısına girdiğiniz zaman sizden modemin ara yüzünde bulunan sim kart pin numarası istenilecektir. Ancak web tarayıcısına girdiğinizde istenilen pin kodu tek sefere mahsus olarak istenileceğini de belirtmemiz gerekmektedir. Web tarayıcınıza sim kart pin kodunu girdikten sonra karşınıza yeniden modem ara yüzünün giriş bilgilerini isteyen bir sekme çıkacaktır. Bu sekme karşınıza çıktığında kullanıcı adı kısmına admin şifre bölümüne ise boş bırak giriş yapınız. Bu adımları dediğimiz takdirde uygularsanız eğer modeminizin kurulumunu sorun yaşamadan halledeceksinizdir.