Turkcell 4.5G VINN Wifi Nasıl Kurulur?

Bu yazımızda sizlere Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V kurulumu hakkında bilgi vereceğiz. Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V’ın şu an değeri 300-550 arasında değişmektedir. Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V sayesinde 15 Kişi aynı anda interneti kullanabilir. MicroSD kart desteği ve 5G indirme desteği olan VINN ayrıca 1800 mAh pil desteği ve 7 saat kullanım süresi sunmaktadır. Bu […]

Bu yazımızda sizlere Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V kurulumu hakkında bilgi vereceğiz. Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V’ın şu an değeri 300-550 arasında değişmektedir. Turkcell 4.5G VINN Wifi MW40V sayesinde 15 Kişi aynı anda interneti kullanabilir. MicroSD kart desteği ve 5G indirme desteği olan VINN ayrıca 1800 mAh pil desteği ve 7 saat kullanım süresi sunmaktadır. Bu tarz özelliklere sahip olan Turkcell 4.5G VINN Wifi kurulumunu siz de gerçekleştirmek istiyorsanız bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Kutusundan çıkan Turkcell 4.5G VINN Wifi modemi bağlantı adaptörünü takarak çalıştırın. Vınn modemin arkasında yer alan şifre internete bağlanmanız için gireceğiniz şifre olacaktır. Kablosuz ağ bağlantısı ile modem şifrenizi girerek bağlanma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bağlantı kurulduktan sonra Turkcell 4.5G VINN Wifi modemin ara yüzüne girerek sim kart üzerinde yer alan pin numarasını girin.


Herhangi bir arama motoruna kutu içinde yer alan kılavuzdan ip adresini yazın. Bu ip adresinin genellikle 192.168.1.1 olduğunu belirtelim. Ancak kılavuz içinde olan IP adresini kontrol etmeniz daha da mantıklı olacaktır. ip adresi girip arattıktan sonra sizden pin numarası istenecektir. Kutunun içinde yer alan pin numarasını girin. Kaydet diyin ve ardından tekrar karşınıza çıkan modem arayüz giriş bilgilerinin olduğu ekran gelecektir. Kullanıcı adı admin parola kısmını boş bırakarak girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu üzerinden takıldığınız yerleri yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version