Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter Uygulamasında Karşı Tarafın Çevrimiçi Olduğunu Anlama

Sosyal medya uygulamaları her

Sosyal medya uygulamaları her gün farklı özellikler ile bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Gelen güncellemeler sayesinde farklı özellikler uygulamaların hanesine ekleniyor. Sosyal medyada Twitter kullanıcıları tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de; Twitter uygulamasında karşı tarafın çevrimiçi olduğunu nasıl anlarım? Sorusudur. Facebook’ta Messenger WhatsApp ve Instagram uygulamalarında kimin çevrimiçi olduğunu görebiliyoruz. İsteğe göre bu özelliği de devre dışı bırakabiliyoruz. Peki Twitter uygulamasında böyle bir özellik var mı?

En çok merak edilen konular arasında yerini alan konu Twitter uygulamasında çevrimiçi özelliğinin olup olmadığıdır. Ancak Twitter uygulamasında çevrimiçi özelliği yer almamaktadır. Bu durum bazı Twitter kullanıcıları için can sıkıcı bir durum olsa da Twitter uygulamasının bu konu üzerinde durulduğu düşünülüyor. İlerleyen dönemlerde Twitter uygulaması tarafından gelen güncellemelerin arasında Çevrimiçi olma özelliği de yerini alabilir.

Facebook tarafından satın alınan Twitter uygulaması güncellemeleri ile kendisini yenilemeye başladı. Çevrimiçi özelliğinin de aktif edilmesi beklenilen uygulamada çıkan söylentilere göre bir çalışma olduğu iddia ediliyor. İlerleyen günlerde Twitter’da güncelleme ile bu özelliğin yer alması bekleniliyor.

Şu an için karşı tarafın Twitter uygulamasında aktif olup olmadığını anlayamazsınız. Fakat merak ettiğiniz kişinin profiline girerek en son yapmış olduğu paylaşım ya da Retweetlere bakarak ne zaman aktif olduğunu az çok tahmin edebilirsiniz. Bu özellik dışında aktifliğini anlayabileceğiniz başka bir özellik yer almamaktadır.