Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter’dan GIF Nasıl Kaydedilir?

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Twitter sevilen sosyal ağlardan biri olmaya devam ediyor. Bu yazımızda ise sizlere Twitter’da olan GIF’leri bilgisayarınıza ya da cep telefonunuza nasıl kaydedeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. GIF’ler konuşma sırasında tepkinizi paylaşmak için eğlenceli bir alandır. Birçok GIF ile tepki vererek mesajlaşmalarınızı daha da keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz.

GIF’leri bilgisayarınıza ya da telefonunuza kaydetmek oldukça basit bir işlemdir. GIF’ın URL’sini kopyalayarak paylaşımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bazı şeyleri ifade etmek için GIF’leri cihazınıza ya da bilgisayarınıza kaydetmeniz işinizi daha da kolaylaştırılacaktır. Ancak Twitter GIF’leri video dosyalarına dönüştürüyor.

Kaydetmek istediğiniz herhangi bir GIF teknik olarak video dosyası olarak kaydedilir ve GIF formatına geri dönmeyebilir. GIF olarak kaydetme işlemini gerçekleştirmek için ilk olarak GIF’i içeren twee’i kopyalayın. Daha sonra EZGIF.com Twitter GIF indiricisine yapıştırın. Ardından GIF dosyasını cihazınıza indirin. Artık GIF’inizi kullanmaya başlayabilirsiniz. EZGIF.com üzerinden GIF’lerinizi hazır hale getirebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.