Venmo’yu bir süredir kullanıyorsanız, muhtemelen uygulamanın sosyal ağ yönünü anlıyorsunuzdur. İşlemlerinizin bir kısmını veya tamamını belirli bir çevreye görünür hale getirebileceğini de biliyor olabilirsiniz. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik konusunda endişeleri olabiliyor. Bu yüzden de işlem geçmişlerini silmek isteyebiliyorlar.

Ne yazık ki, işlem geçmişinizi Venmo’dan tamamen silmek mümkün değildir. Tekli ödemeler, işlem yaptığınız kişilerin cihazlarında da kalacaktır, çünkü bu ödemeler de işlem geçmişinin bir parçasıdır. Ama endişelenmeyin çünkü gizlilik açısından korunmanın başka türlü yolları var. Gizliliğiniz konusunda varsayılan ayarları değiştirebilirsiniz;
• Venmo uygulamasında Ayarlar’a, ardından Gizlilik’e gidin.
• Varsayılan Gizlilik Ayarları altında üç seçenek bulunur: Herkese Açık, Arkadaşlar ve Özel. Özel’i seçin. Görünen onay isteminde Yine de Değiştir’e dokunun.
• Yine Gizlilik sayfasında, Diğer altında, Geçmiş İşlemler’i seçin.
• Geçmiş İşlemler sekmesinde, Tümünü Özel Olarak Değiştir’e dokunun ve ardından onay isteminde tekrar yapın.

Başka Kimler Görebilir?
Venmo ile ilgili gizlilik konusundaki endişeleriniz ile ilgili detaylı bilgiyi ‘gizlilik politikaları’ yazısında bulabilirsiniz.
Venmo gizlilik ayarları ile ilgili ayarları sizlere göstermiş olduk. Venmo ile ilgili sorunlarınızı ve görüşlerinizi bizimle yorumlara yazarak paylaşmayı unutmayınız.

Kaynak : Mobil13



CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz