Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkswagen Golf 8 hakkında tüm detaylar!

Volkswagen’in göz bebeği aracı

Volkswagen’in göz bebeği aracı bu yaz yeni modele geçiş yapacak. Peki Golf 8 nasıl olacak? İşte tüm detaylar…

Tam 17 yıl önce en fazla satan model olarak bilinen ve bunca zamandır kendi çizgisini koruyan Golf bu yıl sekizinci nesle geçiş yapacak. Kendi çizgisini kaybetmeden yenilenen araç hakkında gelen bilgiler neticesinde hayali görüntüleri çizildi.Kısa süre önce sızdırılan bir fotoğraf üzerine çizilen bu ölçekler ile daha fazla detaya eminim sahip olacaksınız.

Golf 8 nasıl görünecek?

İlk fotoğrafları sizler için casus fotoğraflardan esinlenerek bilgisayar ortamında çizildi. Golf 8 aslında daha keskin bir çizgi ile sportif duruş sergileyecek. Kayar sinyal stop ve farlarda LED teknolojisi yer alacak.

Tabii ki asıl değişim içeride olacak diye düşünüyoruz. Dijital göster ile büyük ekrana sahip olması beklenen aracın yeni konsol tasarımı çok güzel bir hale gelecek. Golf 8 ile çok kaliteli malzeme olması ve vrue döşeme kısmı ile dikkatler daha fazla çekilecek.

Motor seçenekleri nedir?

Selefine kıyasla daha hafif kalan Golf 8 Aktif silindir kapama özelliği ile 1.5 TSİ motora sahip olacak. Başlangıç seviyesinde ise 1.0 TSI motor ile gelecek. Dizel modelleri ise 1.6 ve 2.0 hacimli TDI turbo dizel ile geliyor. Şanzıman ise 6 ileri manul ve DSG 7 ileri otomatik olacak.

Bunları söylemeden geçsek ayıp etmiş oluruz. Yeni GOLF GTI 2.0 TSI motor ve 255 hp güç sunuyor. 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG otomatik ile gelecek. TCR versiyonuna kavuşacağını belirtelim.
Ek olarak 1.5 TSI ve 2.0 TDI motorların ayrıca 48 Volt hafif hibrit sisteme sahip olarak geleceğini belirtelim.

Golf 8 tanıtım ne zaman?

Yeni Golf 8 bu yıl Haziran ayında üretileceği söylenmişti. Aracın ise 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.