Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Watchdog Hatası Nasıl Onarılır?

Böyle bir hatayla karşılaşıyorsanız

Böyle bir hatayla karşılaşıyorsanız merak etmeyin. Hacklenmediniz. Watchdog Windows programları ve bilgisayar performansıyla ilgili sekmeleri tutan bir hata denetleyicidir. Düzeltmeniz için ise aşağıdaki adımları uygulayın.

Aşama 1

Klavyenizdeki Windows tuşuna ve X’e basın ve ardından menüden aygıt yöneticisi’ni tıklayın. IDE ATA / ATAPI Denetleyicilerine gidin ve onları genişletin. SATA AHCI denetleyicisini seçin ardından sağ tıklayın ve özellikler’i seçin.

Aşama 2

Özellikler’e girdikten sonra sürücü sekmesine tıklayın ve sürücü ayrıntıları’nı seçin. Şimdi geri dönebilir ve ilgili düğmeye tıklayarak sürücüyü güncelleyebilirsiniz.

Aynı zaman disk hatalarınızda mevcut ise bir komut sistemi çalıştırmaktır. Windows aramayı tıklayın ve cmd yazın Komut İstemi uygulamasına sağ tıklayın ve ‘Yönetici olarak çalıştır’ ı seçin. Hataları kontrol etmek için chkdsk c:/f komutunu yürütün ve Enter tuşuna basın ve bu işlemleri yaparken donanım çakışmasını yaşamamanız için tüm aygıtları kaldırıp bağlantısını keserek başlayın ve daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu gibi hatalarla karşılaşmak istemiyorsanız ssd firmware güncellemesi de yapabilirsiniz. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra yeni yüklediğiniz yazılımlardan kurtulun. Eğer virüs içeriyorsa bilgisayarınız için iyi olmayabilir ve sizi gereğinden çok daha uğraştırmaya yol açar.