Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp Durduruldu! Hatası

İnternet hayatımıza en çokta

İnternet hayatımıza en çokta hızlı iletişimi getirdi. Eskiden biriyle iletişim kurmak günümüzdeki kadar kolay değildi. Ancak şimdi saniyeler içerisinde kilometrelerce uzaktaki birisine anında tek tıkla mesajımızı ulaştırabiliyoruz. Çağrıdan ziyade mesajlaşma ön planda ve birçok mesajlaşma uygulaması mevcut. Ama en çok whatsapp sohbet uygulaması rövanşta.

İlk yıllarında yavaş yavaş yükselişe geçerken Facebook şirketinin kanatları altına girince bambaşka bir yapıya dönüştü. Mesajlaşmanın yanında internet kotamızı kullanarak çağrı yapabiliyoruz ve Snapchat instagram gibi benzeri hikaye paylaşımlarında bulunabildiğimiz bir uygulama. Ancak bazı durumlarda kullanıcılar ‘’whatsapp durduruldu’’ uyarısıyla karşı karşıya kalıyor.


Whatsapp Durduruldu Hatasının Çözümü

Bu hatayla en çok android işletim sistemli cihaz kullananlar karşılaşıyor.
Öncelikle önbelleğinizi temizlemeniz gerekiyor. Ardından telefonu açıp kapatın. Hâlâ aynı hatayla karşılaşıyorsanız uygulamayı silin ve yeniden yükleyin. Ama bu sefer Google play ile değil APK yöntemiyle indirin.
Bunları uyguladıktan sonra mıhtemelen aynı hatayla karşılaşmayacaksınız. Eğer karşılaşıyorsanız bu sorunu whatsapp’a bildiriniz.