Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Konum Gönderme Hatası

Popüler mesajlaşma uygulamasında bulunan

Popüler mesajlaşma uygulamasında bulunan konum özelliği birçok kişinin yardımına koşmaktadır. Eskiden sıkıntılı olan yol tarif etme sorunu şimdi ise yerini WhatsApp konum gönderme işlemine devretti. Hayatımıza kolaylık sağlayan bu özellik ulaşım konusunda rahat bir şekilde gideceğimiz yeri bulmamızı sağlıyor. İnsanlara kolaylık sağlayan bu yön tarifi bazen de soruna dönüşebiliyor ve konum gönderme konusunda hata yaşayabiliyorsunuz. Göndermiş olduğunuz adres saptama yaşayarak farklı noktalara yönlendirebiliyor.

Bizde bu yazımızda sizlere konum gönderirken oluşan hatayı nasıl çözebileceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Ortaya çıkan bu sorun GPS hatası ile alakalıdır. Cihazınız konumunuzu tam olarak bulamıyor ise ilk olarak yapmanız gereken harita özelliğine bakarak konumunuzu kontrol etmeniz gerekir. Harita konumu üzerinden sorun çıkıyorsa cihazın donanımıyla kaynaklı olarak sorun vardır. Çözüm olarak cihazın işletim sisteminin güncel olduğunu kontrol ediniz.

Konum hatası sorununu düzeltmek için uygulamayı güncel olarak kullanınız. WhatsApp App uygulamasının son sürümünü indirerek uygulamanın güncel olup olmadığımı kontrol edebilirsiniz. Konum sorunları cihazın anteniyle alakalı olarak da sorun çıkarabilir. Cihazın işletim sistemi sonucu yine sorun çıkabilir ya da app uygulama güncellemesinden kaynaklı olarak konum konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

Konum ayarlarınıza ve yukarıda olan 3 adıma dikkat ederek konumunuzu düzeltebilirsiniz. WhatsApp konum hatası bu üç sorundan kaynaklı olarak ortaya çıkar tüm sorunları tek tek kontrol ederek konum sorununu çözebilirsiniz. Bu durumlara rağmen sıkıntı devam ediyorsa harita üzerinden tam konumunuzu siz belirleyebilirsiniz.