Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Rahatsız Etme Özelliği

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp gelen özellikleri sayesinde de kendisini daha da güzelleştirmeye devam ediyor. Gelen güncellemeleri ile farklı özellikler sunmaya devam eden WhatsApp uygulamasında aynı zamanda rahatsız etme modunun kullanıcılarla buluşması bekleniliyor. Android sürümler için gelecek olan bu özellik sayesinde rahatsız edilmek istemediğiniz zaman bu modu kullanabileceksiniz.

Instagram uygulaması için getirilen bu özelliğin şimdi ise WhatsApp ve Facebook uygulamalarına getirilmesi bekleniliyor. Test aşamasında olan bu özelliği günün belirli aralıklarında kullanabiliyorsunuz. Rahatsız etme modu sayesinde birkaç saat o uygulamadan bildirim almıyorsunuz. İlk olarak Android beta sürümlerinin kullanacağı bu özellik istediğiniz saatte devreye girebiliyor. O an işiniz oluyor ve gelen bildirimlerle ilgilenecek halde değilseniz rahatsız etme modu sayesinde bildirimleri kapatmış olursunuz.

Bu tarz bir uygulama şu an için Instagram’da var ve zaman seçeneği sayesinde istediğiniz süre içerisinde bildirim almıyorsunuz. Instagram üzerinden bildirimleri birkaç saatliğine de olsa durdurmak istiyorsanız uygulamaya giriş yapın. Daha sonra ayarlar alanına girin. Ayarlar alanından bildirimler kısmına geçin. Bildirimleri açtığınız zaman en üst sırada anında ilet bildirimleri yazısı yer alacaktır.

Hemen altında yer alan Tümünü Durdur seçeneğine tıklayarak 15 dakika 1 saat 2 saat 4 saat ve 8 saat şeklinde seçenek sunulmaktadır. Bu seçenekler arasından istediğiniz saat dilimin seçerek o süre içerisinde rahatsız edilmiyorsunuz. Aynı özelliğin WhatsApp ve Facebook uygulamasına da gelmesi bekleniliyor.