Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Mi A1 ekran görüntüsü alma 2019

Xiaomi Mi A1’de ekran

Xiaomi Mi A1’de ekran görüntüsü nasıl alınır? Bugün sizlerle beraber Mi A1 cihazlarda ekran görüntüsünün nasıl alınabileceği hakkında cevapsız sorularınıza yanıt olacağız.

Çin konumlu akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi tanıtmış olduğu ve tüketicilere sunduğu Xiaomi’nin Mi A1 model yapılı telefonu ile çok temiz bir gövde ve Android arayüzü sunuyor. Performans ile fiyat orantısını koruyan telefonu sizlerde satın almışsanız eğer ilk olarak cihaz üzerinde ekran görüntüsünün nasıl alınabileceğini merak ediyorsunuzdur.

Android işletim sistemi akıllı telefonda yer alan ekran görüntüsü için oldukça önemli oluyor. Birçok zaman internet sitesinde gezinirken veya sosyal ağ siteleri özellikle instagramda ekran görüntüsü alma ihtiyacı duyuyoruz. Bu özellik peki nasıl kullanılıyor? Hemen bakalım.

Xiaomi Mi A1’de Ekran Görüntüsü Alma

Xiaomi Mi A1 model telefonlarda ekran görüntüsü almak için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı veya sayfayı tekrar açın.
  • Daha sonra ise güç ve ses kısma tuşuna aynı anda basarak 2 saniye bekleyin.
  • Ardından ekran görüntüsü sesini duyacaksınız. Bu bakımdan ekran görüntüsü alınmış olacak.

Sizlerde çekmiş olduğunuz ekran görüntüsüne bakmak isterseniz eğer durum çubuğunu aşağıya çekerek ekran bildirimine basabilir ve bakabilirsiniz. Çekmiş olduğunuz ekran görüntüsünü fotoğraf editörlerleriyle görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.