Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Mix Fold 3 Kamera ve Şarj Detayları Belli Oldu!

Xiaomi’nin yeni ultra model

Xiaomi’nin yeni ultra model katlanabilir akıllı telefonu hakkında yeni detaylar öğrendik. İşte Xiaomi Mix Fold 3 özellikleri!

Bu yaz Xiaomi Mix Fold serisine yeni bir üye daha katacak. Mix Fold3 modeli katlanabilir telefon rekabetine yeni bir soluk getirecek. Çinli teknoloji devinin yaklaşmakta olan cihazı hakkında heyecan verici haberler geldi.

XIAOMI MIX FOLD 3 ÖZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI…

İddiaya göre markanın katlanabilir akıllı telefonu Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve periskop kamera özelliklerini alacak.

IP dereceli bu cihaz su geçirmez gövdeye sahip olacak. Digital Chat Station Xiaomi Mix Fold 3’ün özelliklerini paylaştı.Buna göre; Fold3’ün ana katlanır ekranında çok iddialı bir detay yer alacak. Diğer Mix Fold modellerinde bulunmayan o özellik ise ekran altı kamerası olacak.

UD yani ekran altı kamerası dışında cihazda 5x periskop lens de yer alacak.

Mix Fold3 Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak. 50 Watt kablosuz şarjı destekleyecek.

Xiaomi’nin Mix Fold3 ile birlikte üzerinde çalıştığı Explorer adlı başka bir model de mevcut. Marka konsept katlanır telefon modeli üzerinde çalışmalara devam ediyor. Yaklaşmakta olan Xiaomi konsept telefonu hakkında şimdilik somut bir detay yok. Xiaomi büyük bir ihtimalle Mix Fold 3’ü Ağustos ayında piyasaya sürecek.