Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yedeklenen Dosyaları Geri Yükleme Android

Android telefonlarda bulunan en

Android telefonlarda bulunan en büyük sorunlardan biri ciddi bir şekilde telefonda virüs saldırılarından dolayı verilerin korunmasını sağlamaktır. Bunun yanı sıra telefonların çalınması kaybedilmesi ve patlaması gibi sorunlarda verilerin korunması büyük önem taşımaktadır.

Android telefonlarda dosyalarımızı korumak için Android yedekleme hizmetini kullanmaktayız. Ani bir sorunda cihazımızın kullanılmayacak hale geldiğinde yedeklenen verileri yeni telefonumuza yükleyebiliriz. Peki yedeklenen dosyaları nasıl geri yüklenir? İşte detaylar…

Android Yedekleri Geri Yükleme İşlemi

  • Akıllı telefonunuz için daha önceden yedek aldınız ve bu yedeği yeni telefonumuza yüklemek istiyoruz. Yapmamız gerekenleri aşağıda madde halinde sizlere aktarıyorum.
  • Daha önceden oluşturduğunuz Google hesabınızı yeni cihazınızda açmanız gerekiyor. Ancak cihaza giriş yaptığınız an zaten kurulması gerekiyordu. Yinede bazen internet sıkıntılarından kaynaklı yüklenemiyebiliyor.
  • Dikkat etmeniz gereken bir nokta bulunuyor. Android sürümleriniz varlı ise alınan yedekler yeni cihazdaki sürüm düşükse eğer yedeklenmiyor. Bu bakımdan düşük bir sürüm değil yüksek bir sürümde olan cihaza geçmenizi öneriyoruz.
  • Sürümü kontrol ettikten hemen sonra yedeklenen kişileri Google otomatik bir şekilde yapacaktır.
  • Yedeklemi olduğunuz uygulamaların ayarlarını görmek için Sistem – Yedekleme- Uygulama verileri kısmından görüp geri yükleyebilir ve aktif edebilirsiniz.

Sizlere yukarıda şimdiki kullanmakta olduğunuz telefonda Google hesabınız ile oluşturmuş olduğunuz yedeği yeni telefonunuza geri yükleme işlemini anlattık. Ama tekrar belirtelim bu işlemde düşük android sürümü olmaması gerekiyor. Ya aynı sürüm yada daha yüksek olması şart.