Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Başlayanlar İçin PUBG PS4 ve Xbox İpuçları

PUBG PS4 ve Xbox

PUBG PS4 ve Xbox İpuçları

Bir PUBG PS4 veya XBox oyunu kazanmak büyük bir zorluktur ancak doğru PUBG ipuçlarıyla ilk Tavuk Yemeği’nizi kazanabilir ve daha sonra PUBG’da daha fazla öldürme ve oyun tarzınızı bulma yolunda ilerleyebilirsiniz.

İlk PUBG galibiyetimi kazanmak 22 saatten fazla sürdü ancak bu Oyuncu Bilinmeyen’in Savaş Alanı ipuçlarını ve püf noktalarını kullanarak bir sonraki maçta daha üst sıralarda yer almaya başlayabilir ve daha iyi yağmalamaya ve daha fazla öldürmeye başlayabilirsiniz.

Alışık Eğer Battlefield V veya Call of Duty: Black Ops 4 önemli ölçüde PS4 veya Xbox PUBG için oyun tarzınızı ayarlamak gerekir. Bu bir haritayı başlatmak istediğiniz ve diğer oyuncuların nasıl düşüneceklerini nasıl hesaba katacağınızı öğrenmek istediğiniz görevlerinizi seçmek demektir. Burada oyunda çok fazla strateji var ancak bu her oyunda 20 dakika boyunca bir odada karakterini saklaman gerektiği anlamına gelmiyor.

Yeni Başlayanlar İçin 21 PUBG PS4 ve Xbox İpuçları

Xbox’ta PUBG oynamaya ilk başladığınızda kontroller hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Bazı düğmelere basıldığında veya basılı tutulduğunda ikincil işlevler vardır; bazıları ise belirli bir eylem veya ayarda olduğunuzda farklı işlevlere sahiptir. Ne yaptığını öğrenmek için vahşi doğada bir oyun geçirin. Bir itfaiyedeyken öğrenmek için zamanın olmaz.

PS4 ve Xbox’ta İlk PUBG Oyununu Nasıl Kazanırsınız

PUBG PS4: 14 Tips For Getting Started

Nasıl oynanacağına karar verdikten sonra bir galibiyetle çalışmaya başlayabilirsiniz. Bunun anlamı ana rotadan uzaklaşmak ve yerleşimi seçmek böylece iyi bir donanıma sahip olabilir ve sonra da çemberin kenarına girmeye ve kazançlar almaya başlayabilirsiniz. Kazançlarımı Xbox One’da PUBG’de kazandım ve ilk kazancınızı PS4 için PUBG’de nasıl elde edersiniz. Kazanmak istiyorsanız iyi kulaklıklara yatırım yapmanız gerekir. Bu ayak seslerini duymanızı ve düşmanlara daha hızlı yaklaşmanızı sağlayacaktır. Bu ipuçlarını öncelikle sololarda kullanıyorum ancak Duos veya Squad’larla da çalışıyorlar.

  1. Diğer oyuncularla karşılaşmadan önce ganimet bulmanızı ve yerleşmenizi sağlayan yoğun nüfuslu alanların dışındaki yerleri bulmak için PUBG Haritasını kullanın .
  2. Düşerken uçağın yolundan uzaklaşın izole edilmiş binaları arayın ve toprağa olabildiğince çabuk başlayın.
  3. Uçağın yolundan yatay olarak uçabilirsiniz ancak düşmeye hazır olduğunuzda olabildiğince hızlı bir şekilde kendinizi aşağı çekmek için çubuğu basılı tutun. Paraşüt açılmadan önce daha fazla dalmanıza izin verecek 234km / s’ye ulaşmak istiyorsunuz.
  4. Oluk açıldıktan sonra yere daha hızlı dalmaya devam etmeye devam edebilirsiniz. Bu size yağmalamak için daha fazla zaman verir.
  5. Eğer Duos veya Squad oynuyorsanız pozisyonunuzu ve hareketlerinizi bildirmeniz gerekir böylece kazanma şansınız en yüksek olur. Birbirine yakın oynamalısın ama yağmalamak için ayrılabilirsin.
  6. Kapıları daima arkanızda kapatın. Bu kimsenin bir bölgeye gitmemiş gibi görünmesini sağlar ve aynı zamanda biri yağmaladığınız veya beklettiğiniz bir eve girdiğinde size sesli bir uyarı verir. Geç oyunda alanın geçmekte olan birine daha az çekici görünmesi için yakındaki bir evde bazı kapıları açık bırakmak isteyebilirsiniz.
  7. Yağmalamaya başla. İyi bir menzile sahip bir şey elde etmek için bir AR arayın. İkincil silahınız av tüfeği veya SMG olabilir böylece kısa menzil için daha uygun bir silahınız olur.
  8. Daima açıkken hareket et. Birinin size vurmasını zorlaştırmak için medkit kullanırken çömelip durabilirsiniz.
  9. Silahlarınızdaki ateş modunu değiştirmek için sol D-Pad’e basın; bu Burst veya Auto’ya geçmenizi sağlar. Uzun mesafeli atışlar yapmadıkça düşmanınıza daha hızlı kurşun atmak için silahınızı Otomatik veya Patlamada tutmalısınız.
  10. Bir Kask Yelek ve Med bulun. Üç çeşit yelek ve kask vardır. Seviye ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Birkaç tıbbi kit ve ağrı kesici ve enerji içecekleri gibi birkaç destek arayın. Arttırıcılar daha hızlı çalışmanıza ve zamanla enerjinizi yenilemenize yardımcı olur.
  11. Dışarı atıldık ve şimdiye kadar ilk çemberi görmelisin. Bunun dışındaysanız daireye doğru yol almaya başlamak isteyeceksiniz. Arkamdan daha az insan gelmesi ve örtbas etme şansı olan bir kenarı aramayı tercih ediyorum. Bir sonraki daireyi görene kadar bir binada kamp yapmak isteyeceğiniz zamanlar vardır ve merkeze gitmek isteyeceğiniz diğer zamanlar vardır. Bu durumsal ve ilerledikçe öğreneceksiniz.
  12. Binalar arasında hareket ederken RB’yi tutabilir ve orijinal yönünüzü sürdürürken etrafa bakmak için çubukları kullanabilirsiniz. Bu birkaç saniyede bir durmadan ve dönmeden potansiyel düşmanları görmenizi sağlar.
  13. Bu aşamada muhtemelen son 50 oyuncunun içindesiniz ve kavgaya bakıyorsunuz. Nişanlan seç böylece üst elin olur. İyi bir şutunuz varsa ve birini dışarı çıkarabiliyorsanız bunun için gidin ancak avantajlı değilseniz nerede olduklarını not etmeli ve daha iyi bir zaman beklemeli ya da ayrılıp hayatta kalmalısınız.
  14. Çevreye girmek için gitmeniz gereken yeri aramaya devam edin. Yukarıdaki stratejiyi tekrarlayın. İlk birkaç çemberin dışında iyi bir süre hayatta kalabilirsiniz ancak üçüncü ve sonraki çemberleri bir kez vurduğunuzda bölgeye daha hızlı girmeniz gerekecektir.
  15. Araç kullanmak harita üzerinde daha hızlı dolaşmanıza olanak sağlayacak ancak aynı zamanda düşmanlara geldiğinizi de söyleyecektir. Yaklaşık 30 oyuncunun kaldığı küçük bir daireye döndüğünüzde geniş bir açık alanda olmadığınız ve insanları bir veya iki daire boyunca geçirmeyi planlamıyorsanız aracı terk etmelisiniz.
  16. İlk 20’ye girdikten sonra ağrı kesiciler veya enerji içecekleri gibi destekleyicilerinizi kullanmaya başlamalısınız böylece bir tıbbi paketi beklemeden çaldığınız sürece sağlığı yeniden canlandırabilirsiniz.
  17. Ne zaman öldürürsünüz ne zaman yağma edeceğinizi ve ne zaman yağma yapacağınızı bulmak isteyeceksiniz. İlk 15 oyuncuya girerseniz öldürülmek için iyi bir yol olduğu için yağmalama konusunda çok dikkatli olmalısınız.
  18. Oyunun sonlarına doğru ilerledikçe daha fazla gizlice girip gizlenmen gerekecek. Dairenin en kısa bölümünün büzülmekte olduğu bir bölge arayın ve oraya gitmeye çalışın. Bazı durumlarda eğilimli olmanız ve dairenin içine girmeniz gerekebilir ancak çevrenizden haberdar olmanız gerekebilir.
  19. İlk 10’da tam gizlice git. Bölgeye hızlıca bastığınızdan emin olmanız gerekir ancak öldürmeyi başaramazsanız meşgul olmayın.
  20. Sonunda daire son bir dövüşü zorlayana kadar sürekli olarak sözleşme yapmaya başlayacaktır. El bombalarınız varsa onları kapağın ardındaki düşmanı çıkarmak için kullanabilir veya dikkat dağıtmak için bir tarafa duman bombası atabilirsiniz.
  21. Temel kontrolleri öğrendikten sonra yoğun olarak doldurulacak bir yer seçmeli ve en az 10 oyun için oraya bırakmalısınız. Bu kötü yağma yağmalarının ortaya çıkması nedeniyle çok fazla ölüm anlamına gelir ancak aynı zamanda bazı silahlı çatışmalara girmenize de izin verir. Xbox’taki ilk 10 saatlik PUBG’nizi köşelerde saklayarak geçirirseniz daha iyi olmazsınız. Her oynadığımda kişisel olarak okul askeri üs cezaevi veya atış poligonu gibi popüler bir bölgeye giriyorum. Çoğu zaman canlı çıkarıyorum ama uygulamadan çok daha iyi bir oyuncu oldum.

Her zaman kazanamayacaksınız ancak bu ipuçlarını ve bu stratejiyi uygularsanız kendinizi ilk 10’da bulmalısınız. Artık temelleri bildiğinize göre daha gelişmiş PUBG Xbox ipuçları ve püf noktaları üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Yağma için 5 PUBG PS4 İpuçları

İniş yaparken yüksek yağma / yüksek riskli bölgelere inmeyi seçebilir ya da daha iyi avlanmak için daha uzun ve daha sert avlanmak zorunda kalacağınız düşük riskli bölgelere inebilirsiniz. Nereye inmek istediğinizi bulmak için PUBG Haritasını kullanın . Çok iyi bir yağma alan ancak rekabetin fazla olduğu bazı yüksek nüfuslu alanlar var. Ayrıca yağma olasılığı yüksek bölgeleri bulan yıldızları da arayabilirsiniz. Bu alanlar hala yeterli miktarda oyuncu çekmektedir ancak 10 oyuncu yerine sadece iki oyuncu almanız gerekebilir.

  1. Yüksek nüfuslu alanların dışına çıkacaksanız yağmalayıp taşıyabileceğiniz en az 2-4 bina bulunan bir yer arayın.
  2. Çemberde yağmalayın böylece her zaman hızlı yağma için bir yol açarsınız.
  3. Bir eve geç oyuna yaklaşıyorsanız yağmalamadan önce bir evi temizleyin.
  4. Eşyaların nerede ortaya çıkması gerektiğini bilin. Bir merdiven boşluğunda sağlık paketi varsa bu bir tuzaktır. Evin dışında bir araba varsa içeride biri olabilir.
  5. Silah değiştirdiğinizde ihtiyaç duymadığınız ganimet böylece geç aşamalarda daha hızlı yağma yapabilirsiniz.

PUBG Xbox yağma PC’den farklı. Ölü bir insandan çabucak bir avuç toplamanızı sağlayan Tab ganimetini bulamazsınız. Bunun yerine ihtiyacınız olanı önceliklendirmeniz gerekir. Silah ve cephane almak için en aza inmek ya da destek ve med kitleri için yukarı bakarak olabilir. Ne istediğini bilmek ve hızlı yağma.

Daha Fazla Silah Savaşı Kazanmak İçin 11 PUBG PS4 İpuçları

  1. İşte size nasıl daha fazla PUBG Xbox silahlı dövüşü kazanacağınızı böylece o tavuk yemeğini yiyebilir ve sizin için tüm zor işleri yapan birini öldürerek ganimetinizi yükseltebilirsiniz. Başlangıç ​​bölümünde bahsettiğim gibi daha fazlasını kazanmak için silahlı dövüşler yapmalısın. Sonunda harika oyuncuları gizlemek ve daha sonra ele geçirmek veya geri dönme şansı olmadan atılmak yerine asıl pratikte aşağıdaki ipuçlarına hakim olana kadar okulu veya şehri tekrar tekrar terk edin.
  2. Duyarlılığınızı Ayarlayın – Bu kişiden kişiye değişecektir ancak hedefiniz olmadığı için hedeflerinizi kolayca sıralayabilmeniz ve hedefte kalabilmeniz için herhangi bir amaç yardımı olmadığından ayarlarınızı çevirmeniz gerekir. Yukarıdaki video başlamanıza yardımcı olacak örnek ayarlardan birini göstermektedir.
  3. Yumuşak Amaç kullanın – Bir LT dokunuşuyla hedef almak yerine yumuşak amaç için LT’ye basılı tutun ve hızlı tempolu silah savaşlarını kazanın. Yumuşak hedefin durduğunuz sırada amacınızı olduğu yerden hareket ettireceğini unutmayın bu yüzden hesaba kattığınızdan emin olun.
  4. Nasıl Yağlanacağını Öğrenin – Sağ çubuğu iterek sol çubuğu veya sağa iterek sola yaslayabilirsiniz ve yana doğru eğilirsiniz. Bu bir köşenin etrafında tepe yapmanıza izin verir ve aynı zamanda vurmanızı zorlaştırır.
  5. Silah Ateş Hızını Değiştirme – Tek seri ve tam otomatik arasında geçiş yapmak için d pedinde sol tuşunu kullanın. Tek uzun mesafeli karşılaşmalar için kullanışlıdır ancak binalarda ve yakınlarda büyük olasılıkla tam otomatik olmak istersiniz.
  6. Siteleri Uzun Menzil Aşağı Git – Siteleri aşağı gitmek için LT’ye dokunun. Bu daha uzak mesafeden birini indirmeniz gerektiğinde size daha iyi bir hedefleme modu verir. Sadece demir manzaralara sahip olsanız bile nefesini tutarak yakınlaştırabilirsiniz.
  7. Nefesini Tut – Nefesini tutmak için RB’yi tut. Bu demir manzaraları hafifçe yakınlaştırır ve kapsamı eklenerek silahınızı sabit tutar. Bunu yalnızca sınırlı bir süre için yapabilirsiniz bu yüzden ekranın altındaki akciğer simgesine dikkat edin.
  8. Kapsam Bul – Geç oyunda bir kapsam esastır. Orada olduğunuzu bile bilmeyen düşmanlara üstünlük sağlamak için bir AR veya 8X kapsamına eklenecek en az 4X kapsamı arayın.
  9. Susturucu Bul – Bastırıcılar birçok silah için kullanılabilir. Diğer düşmanların nerede çekim yaptığınızı bilmelerini zorlaştırır ve son çemberde size büyük ölçüde yardımcı olabilir. Bir keskin nişancı onu bulamazsa birini atmak olsa bile bulduklarınızı alın.
  10. Her Silahın Nasıl Kullanılacağını Bilin – Bazı silahlar belirli durumlarda en iyi sonucu verir. Orta ve uzun menziller için bir silah taşımalısınız yakın karşılaşmalar için bir şeyler yapmalı ve aralarında ne zaman geçiş yapacağınızı bilmelisiniz. Uzun menzilli bir karşılaşma için bir AR’ye ihtiyaç duyulacak ve orta menzilde de kazanmanıza yardımcı olacak. Tam otomatik bir av tüfeği veya SMG yakın mesafeden ve binalarda gitmek olacaktır.
  11. İlk Atışta Ne Zaman Ateşleneceğini Bilmeniz – Birisi kapakların arkasındaysa durmalarını ve kolay bir headshot edinmelerini bekleyin veya kapaktan çıkmalarını bekleyin ve sonra onları çıkarın. Çok erken ateş ederseniz temkinli oynayacaklar ve sizi yenmek için daha iyi bir şansları olacak.
  12. Prone gitmeyin – Birinin size ateş ettiğinde yapılacak olan en iyi şey olduğunu düşünebilirsiniz ancak nerede olduklarını bulmaya çalışırken dönerken düzensiz hareket etmeye başlamalısınız. eğilimli olursanız onlara kolay bir hedef verir.

Nihayetinde daha fazla silah dövüşü kazanmak en iyi hassasiyetinizi bulmak ve diğer oyunculara nasıl düşüleceğini öğrenmek için geliyor. Ayrıca 3. seviye dişli ve tam güçlendirme ile içeri girerseniz daha fazla silahlı dövüş kazanacaksınız bu nedenle güçlendirme ve zırhın gücünü hafife almayın.

19 Gelişmiş PUBG İpuçları

Artık temel bilgileri kontrol altında tuttuğunuza göre bu gelişmiş PUBG hilelerini şüphesiz rakiplere üstünlük sağlamak için kullanabilirsiniz. Bunlar size daha fazla karşılaşma kazanmanız için gereken küçük avantajı verecek.

  1. Daha Hızlı Çalıştır – Çalıştırmak için sol çubuğu tutabilirsiniz. Sabitseniz çubuğu tutmadan koşmak için sol çubuğu tıklatabilirsiniz. Sadece bir tabanca taşırsanız keskin nişancı tüfeği AR veya Av Tüfeği ile olduğundan daha hızlı koşarsınız.
  2. Etrafa Bakmak İçin Üçüncü Kişi Modunu Kullan – Çalışırken üçüncü şahıslara bakmak için RB kullanın. Bu aynı zamanda bir çalının içinde uzanırken veya kendinizi açığa vurmadan veya ses çıkarmadan bir ağacı doruğa çıkarırken de çalışır.
  3. Atış Yapan Oyuncuları Seçin – Hareketli bir oyuncuyu hedefliyorsanız daha uzun mesafelerde onları yönlendirmeniz gerekir. Ayrıca çok uzaktalarsa daha yükseğe nişan almanız gerekebilir.
  4. Bölgenin Dışına Çıkmaktan Korkmayın – İlk üç çevrede mavinin içinde uygun bir süre hayatta kalabilirsiniz. Bunu büyük bir sürpriz için düşmanı kuşatmak için kullanın.
  5. Su altında yüzün – B tuşuna basarak su altında yüzün ve A ile yüzmeye gelin. Su altında vuramazsınız ve ayrıca gizlice girmenize de izin verir.
  6. Otomobillerde Koltukları Çıkmadan Çekmek İçin Geçiş Yapma – Biri arabada sizi takip ediyorsa farklı bir koltuğa geçip onları vurabilirsiniz. Araba ilerlemeye devam edecek ve kapak bırakmak zorunda değilsiniz
  7. El bombası pişirin – Fırlattıktan sonra daha erken patlayacak bir el bombası istiyorsanız RT tutarken LB düğmesine dokunarak pişirin. El bombası sizi havaya uçurmadan önce sadece 5 saniye boyunca pişirebilirsiniz.
  8. El bombaları – El bombasını elden çıkarmak için RT düğmesine basarken LT düğmesine dokunun.
  9. Daireyi Tekne veya Araba İle Çevirme – Uçak haritanın bir bölümünü ıssız kılan alçak bir yoldan geçerse bir araç kapın ve o bölgeye doğru dönün o zaman arkadan insanların size gelmesi için daha az şansınız olur.
  10. Daha Kapsamı Sağlamak İçin Lastikleri Sökmek – Kapak için bir araba kullanıyorsanız lastikleri vurarak aracın altına çarpmalarını sağlayın. Ya da geri çekilin ve ardından aracı patlatarak daha sonra bir araç patlaması ile sizi öldürmemelerini sağlayın.
  11. Sırt Çantası Geç Oyununu Bırak – Eğer son çemberin içindeysen ve eğilimli olman gerekiyorsa sırt çantanı düşür böylece birinin seni tespit etmesi zorlaşır.
  12. Her Zaman Seviye 3 Kaskı Alın – Hasar görmüş 3. seviye kask sizi yeni bir seviye 2 kaskdan daha iyi bir vuruştan koruyacaktır.
  13. Çekimleri Bul – Hangi yönden geldiğini bulmak için bir atış duyduğunuzda etrafa bakın.
  14. Süper Yumruk – Zıpla ve daha fazla hasar vermek için yumrukla.
  15. Yağma Dolu Varsa Donat – Kullan Silahlarına önce çantanıza koymadan bir dişli ekleyin.
  16. Pencerelere Göz Atma – Düşmanı bulmak için pencerelere bakabilir ve bazen eve girmeden bir ölüm elde edebilirsiniz.
  17. Pencereleri Punch – Pencereyi daha iyi hedef alabilmek ve bir davetsiz misafir kuşatması gerekirse daha sessiz bir kaçış yapabilmek için bir pencereyi açın.
  18. Bir Pan Pikap tava tarafa döner mermi -. Bir tane bulursan al hayatını kurtarabilir.
  19. Tüm Malzemenizi Kullanın – Geç aşamalarda destek araç veya cephane stoğunuza takılmayın. Hepsini kullan ki kazanabilesin.

PUBG PS4 Harita İpuçları

Yağmalanacak en iyi yerlerin nerede olduğunu ve nerede tekne ve aracın ortaya çıkacağını bilmek için çevrimiçi PUBG Haritasını kullanın . Bu tonlarca rekabet etmeden daha iyi bir donanıma sahip olmanızı sağlayacak ve cep telefonunu çevreye daha hızlı dönmeniz için yardımcı olacaktır. Haritayı diğer oyuncular olmadan keşfedemezsiniz bu yüzden bunu yapmanın tek yolu başka yerlere atlamak ve bazen olukunuzu çekip uçağın yolundan uzağa yüzmek.

5 PUBG PS4 Final Çember İpuçları Daha Fazla Oyun Kazanma

Her şeyi bir araya getirirseniz Xbox için PUBG’deki son çevrelere ulaşmaya başlayabilirsiniz. Bu sizi 10 ila 15 diğer oyuncularla bir duruma sokacak ve stratejileri değiştirmeniz gerekecek. Son ölümleri elde etmenize yardımcı olacak birkaç ipucu.

  1. Takviye – Daima tam hızda ol Ağrı kesici sonra da varsa enerji içeceği.
  2. Sinsi Çal – Çemberin kenarına yapışarak ihtiyacınız varsa sürün.
  3. Diğerlerinin Öldürmelerini Bitirmesine İzin Ver – Eğer savaşan iki oyuncu görürseniz birinin kazanmasına izin vermekten daha iyi olabilir o zaman galibi yarıda kesmek yerine yeniden kazanmaları daha iyi olur.
  4. Araçtan Çık – Temelde bir demo derbi olan geniş bir açık alanı olmadığı sürece bir aracı kullanmayın. Patlamak için çok gürültülü ve çok kolaysın.
  5. Çemberin Küçük Tarafına Yapıştır – Mümkün olduğunca az kapanan dairenin kenarına yapıştırın. Bu daha az insanın sırt veya yanlarınıza gelmesi anlamına gelir.

PS4 ve Xbox One’da PUBG’da finalde daha fazla oyun kazanmak için bu ipuçlarını ve yukarıdaki videodakileri kullanabilirsiniz. Sonuçta kazanmak için birçok oyun oynamanız gerekecek ancak her oyuna bir amaç ile girerseniz eğlenirken de eğlenebilirsiniz.