Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YouTube Gizli Mod Özelliği

Bu yazımzıda YouTube uygulamasında

Bu yazımzıda YouTube uygulamasında bulunan gizli mod özelliğinin ne olduğu konusunda bilgi vereceğiz. YouTube uygulaması popüler video uygulamasıdır ve bir zamanlar indirdiğimiz uygulama artık cihazlarımızda otomatik olarak yer almaktadır. YouTube uygulamasında farklı alanlar yer almaktadır. Uygulamada bulunan farklı özelliklerden biri de Gizli Mod özelliğinin yer almasıdır. Gizli mod özelliğinin ne olduğu hakkında detaylı bilgi verelim.

Gizli mod özelliği tüm video izleme platformlarında yer almaktadır. Kullanıcıların kendi mahremiyetlerini korumak için sunulan bu özellik tarayıcınız sayesinde önbelleğin kayıt oluşumunu önlemektedir. İzlediğiniz videolar size özel olarak kalmasını istiyorsanız bunu gizli mod özelliği sağlamaktadır. YouTube kanalında geçirdiğiniz sürenin size özel kalması gizli mod özelliği sayesinde oluşur. Siz de gizli mod özelliğini aktif ederek YouTube kanalında geçirdiğiniz sürenin size özel kalmasını sağlayabilirsiniz.

Gizli mod özelliğinin kullanılması için kullanıcı tarafından aktif edilmesi gerekiliyor. YouTube kanalında geçirdiğiniz süre size özel olarak kalır. Gizli modun aktif olduğu sırada video ve yaptığınız paylaşımların takibi olmaz. Ön bellek kaydını oluşturduğunuzdan dolayı gizli mod özelliğini rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bu özelliği aktif etmek için YouTube uygulamasını açın. Daha sonra sağ kısımda yer alan avatar logosunun olduğu alanına geçiş yapın. Hesap bilgileri alanına daha sonra da gizli mod yazan alana geçiş yapın. Bu adımları takip ederek gizli mod özelliğini aktif hale getirebilirsiniz.