Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta Adınızı Değiştirme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Günümüzde Facebook kullanıcılarının adlarına

Günümüzde Facebook kullanıcılarının adlarına baktığımız zaman çoğu kullanıcı yasal olan yani kimlikte yazılı olan isimlerini kullanmamaktadır. Bunlar yerine değişik lakap yada takma isim kullanmaktadır. Ne yazık ki hala bu tarz insanların sayısı da git gide artmaktadır. Facebook uygulaması da bu işleme oldukça karşı olmasına rağmen kullanıcıların isim değiştirmelerine izin vermektedir. Bunun nedeni pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Bu soruya açıklık getirmemiz gerekecek olursa Facebook’un isim değiştirmeye kısıtlama getirmemesinin pek çok nedeni vardır. Örneğin yakın zaman da yapacağınız bir evlilik ile soyadınız değişebilir yada eşinizden boşanmanız durumunda yine de soyadınız değişebilir. Bu durum da sizde doğal olarak mevcut soyadınızı Facebook da kullanmak isteyebilirsiniz. Bu ve buna benzer durumlar için Facebook uygulaması adınızı değiştirme işlemine bir kısıtlama getirmemektedir.


Facebook uygulaması üzerinden adınızı değiştirmek hem kolay hem de zor bir işlemdir. Neden diye soracak olursanız. Ad değiştirme işlemi hemen gerçekleşmemektedir. Kullanmak istediğiniz adınızı girip bu işlemi onayladıktan sonra Facebook’un bu adı kullanıp kullanamayacağınıza dair onay vermesini de beklemeniz gerekmektedir. Şimdi sizlere ad değiştirmek için izlemeniz gereken adımlardan kısaca bahsedelim.

Bu işlem için öncelikle Facebook hesabınıza girip ayarlar menüsüne gidere soldaki sütunda bulunan ‘genel’e tıklamanız gerekmektedir. Bu açılan sayfa da temel hesap bilgilerine basarak üst tarafta bulunan adınıza tıklayarak mevcut adınızı kullanmak istediğiniz ad ile değiştirin. Bu işlemi de yaptıktan hemen sonra değişikleri gözden geçire tıklayıp istedikleri zaman parolanızı girerek ‘değişiklikleri kaydet’e basın. Bu işlemlerden sonra 24 saat içerisinde Facebook uygulamasının adınızı onaylayıp onaylamadığına dair bilgi alacaksınızdır.