Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Garanti dışındaki iPhone’lara teknik destek hizmeti!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Apple artık garanti dışındaki

Apple artık garanti dışındaki cihazlar için de yetkili servis dışında onarım programı kuruyor. Bundan sonra garanti dışında arızalanan iPhone’lara Apple dışında teknik servislerde yapılabilecek.

Garanti kapsamında olmayan Apple ürünlerinin dışarıdan teknik servislerde işlem yapılmasını onaylamıyordu ama artık bununla ilgili değişiklikler yapıyor. Apple kendi ürünleri için servis hizmeti veren yerlere bazı imkanlar sağlamaya başladı.Artık Apple parça temini yapıyor servislere ve iPhone tamiri yapılan servislere özel izinler verileceğini söylediler.Apple iPhone tamiri yapacak teknik servislere yeni olanaklar sağlayacak. ama şirketlerin şartlarına uyacak teknik servisler bu hizmetlerden yararlanabilecek.

iPhone için garanti kapsamına girmeyen teknik servis birimlerinde iPhone pil değişiminde ve ekran değişiminde orijinal parçalarını Apple temin edecektir. Birden çok parçada bu listeye eklenecek. Örneğin hoparlör mikrofonana kart ve kamera gibi ürünlerin temini Apple tarafından sağlanacaktır.

Apple ürünlerinin teknik hizmetini sağlayacak firmaların gerekli şartları kabul etmeleri ve uygulamaları gerekiyor. Ondan sonra gerekli olan tüm orijinal parçaları elde etmeye hak kazanacaktır. Bu hizmeti vermek isteyen şirketler gerekli belgelerinin mevcut olması ve şartları yerine getirmesi gerekiyor. Sonrasında ise Apple denetimlerde bulunacak ve şikayetleri göz önünde bulunduracak. Her şey tamamlandıktan sonra Apple anlaştığı şirketlerle orijinal parçalarını temin ederken uygun fiyatta yardımcı olacak.