Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konsol Savaşları Kızıştı: PlayStation Project Q Düşük Pil Ömrü ile Geride Kaldı

Dokuzuncu nesil konsol savaşları

Dokuzuncu nesil konsol savaşları kızışıyor. Microsoft Sony ve Nintendo daha fazla ürün satmak ve daha fazla oyuncuya ulaşmak için yarışıyor. Şu anda PlayStation 5 ile yarışa liderlik eden Sony yeni oyun kumandası ile hayal kırıklığı yaratmış durumda. PlayStation Project Q oyun konsolu kumandası düşük pil ömrü ile vasatın altında…

Nintendo Switch’in başarısını kıskanan şirket geçtiğimiz günlerde PlayStation Showcase’de Project Q adlı yeni bir taşınabilir el cihazını duyurmuştu. Oldukça fazla potansiyele sahip olan ürün daha piyasaya çıkmadan oyun tutkunlarının gözdesi haline geldi bile. Ancak son raporlar cihazın pil ömrünün büyük bir hayal kırıklığı olabileceğini gösteriyor. Detaylar burada…

PlayStation’ın Project Q Pil Ömrü Hayal Kırıklığı Olabilir

Sony bir süredir el tipi bir cihaz üzerinde çalışıyor ve Project Q isimli bir cihazın söylentisi bile kullanıcıları heyecanlandırmaya yetti.

Ancak PSP’nin dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen PlayStation hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilecek yeni bilgiler ortaya çıktı. Son raporlara göre Project Q yalnızca 3-4 saatlik bir pil ömrüne sahip olacak.

Bu tek bir şarjla 9 saate kadar dayanabilen Nintendo Switch gibi diğer oyun konsolu taşınabilir cihazların pil ömründen önemli ölçüde daha kısadır.

Kısa pil ömrü Project Q için büyük bir engel olabilir. Cihaz hareket halindeyken oyun oynamak için tasarlanmıştır ancak 3-4 saatlik pil ömrü oyuncuların gittikleri her yere yanlarında bir şarj cihazı getirmeleri gerektiği anlamına gelir. Bu uygunsuz olabilir ve oyuncuların oyun oynayarak geçirebileceği süreyi de sınırlayabilir.

Ek olarak kısa pil ömrü de Project Q’yu potansiyel alıcılar için daha az çekici hale getirebilir. Piyasadaki diğer pek çok seçenekle tüketiciler bu kadar kısa pil ömrüne sahip bir cihazı satın almakta tereddüt edebilirler. Tabii bunun bu noktada sadece bir söylenti olduğunu belirtmekte fayda var. Sony PlayStation Project Q’nun pil ömrünü henüz doğrulamadı. Ancak söylenti doğruysa bu cihaz için büyük bir gerileme olabilir.