Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok’ta Yaşınızı Nasıl Değiştirirsiniz?

Her sosyal medya platformunda

Her sosyal medya platformunda olduğu gibi Tik tok uygulamasında da güvenlik ve gizlilik için bazı özellikler bulunmaktadır. Bu özelliklerden birisi ise yaş politikasıdır. Eğer kendinize bir Tik Tok hesabı kurmak istiyorsanız en az 13 yaşında olmanız gerekmektedir. Aksi takdir de ne yazık ki yaşınız tutmadığı için Tik Tok hesabı oluşturamazsınız yada oluşturursunuz ancak bu durum kısa süre içerisinde Tik Tok tarafından fark edilerek hesabınız otomatik olarak silinir.

Tik Tok gibi pek çok sosyal medya platformunun bu yaş politikasını uygulamasının birçok nedeni vardır. Bu nedenlere baktığımız zaman çocukların çevrimiçi yasasına aykırılık gibi pek çok şeyle karşılaşabiliriz. Tik Tok kullanmak isteyen ancak yaşı tutmayan bazı kişiler bu hesabı kurarken yanlış doğum tarihi girerek yaşlarını büyütme tarzı şeyler yapabilirler. Ancak belirtmemiz gerekir ki Tik Tok uygulaması bu konuda da oldukça hassas olduğundan dolayı bu durumu kısa süre içerisinde fark ederek hesabınızı silebilir. Bu nedenden dolayı sizler de Tik Tok hesabı açarken yanlış bir doğum tarihi girdiyseniz bir an önce bunu değiştirmenizi tavsiye ederiz.

Şimdi sizlere Tik Tok uygulamasında yaşınızı değiştirmeniz için yapmanız gerekenlerden bahsedelim. Bu işleme başlamadan önce belirtmemiz gereken bir husus vardır. Oda bu yapacağınız işlemin basit bir işlem olmadığıdır. Ayrıca yine belirtelim ki yaşınızın değişmesi için biraz bekleyebilirsiniz.

Tik Tok hesabınızın da ki mevcut yaşınızı değiştirmek için ilk olarak profilinizi açın. Daha sonra sağ kısımda bulunan üç nokta kısmından destek bölümünü bulun buradan da sorun bildir seçeneğine basın. Bu sayede Tik Tok sizinle iletişime geçecektir. Ancak doğum tarihinizi doğrulamak için sizden kimlik bilgilerinizi isteyebilir. Bu adımları izlerseniz kısa süre içerisinde doğum tarihinizi değiştirebilirsiniz.