Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Gruptan Ayrılan Kişi Gruba Eklenmiyor Hatası

https://mobil13.com.tr/author/manager
WhatsApp gruptan ayılan kişi

WhatsApp gruptan ayılan kişi yeniden gruba eklenmiyor. WhatsApp‘ta bir arkadaşınızın yakın zamanda gruptan ayrıldığı için XXX kişisini ekleyemediniz. Lütfen daha sonra yeniden deneyiniz şeklinde bir hata ile karşılaştınız mı? Eğer bu şekilde bir hata ile karşılaşmış iseniz fazla endişelenmeye gerek yok. Bu hatanın çözümü oldukça basit.

WhatsApp gruptan ayrılan arkadaşımı gruba ekleyemiyorum hatasının belli başlı nedenleri bulunuyor. Aslında bu mesajın bir hata olmadığını belirtelim. Çoğu zaman bu mesajın limit yani platformun bizler için belirlemiş olduğu bir kural veya aşamayı geçemezsin biraz yavaş veya dikkatli olması için gerekli bir önlem olduğundan gördüğümüzü belirtelim. Tüm mesajların aslında bir işleme ait olduğunu işlem limitini yansıttığını bilin.

WhatsApp Grup Hatasının Çözümü Nedir?

WhatsApp üzerinden grup kuranların en çok karşılaştığı “yakın zamanda gruptan ayrıldığı için kişisini ekleyemediniz. Daha sonra tekrar deneyiniz” nedir? Aslında bu mesajı gördüğünüz de büyük olasılıkla eklemek istediğiniz kişi ya gruptan kendi isteğiyle çıktı yada siz veya diğer yönetici gruptan attı. Sonra yeniden eklendi ve yeniden gruptan çıktı. İşte tam bu noktada üçüncü işlemde WhatsApp buna izin vermiyor. Bazen bu limit 2’ye düşebiliyor bazen 5’e de çıkabiliyor.

WhatsApp arkadaşımı gruba tekrar ekleyemiyorum. Ne yapabilirim? Sorunuzu duyar gibi oldum. Bu durumun en basit çözümü ise belli bir zamanın geçmesi. Mutlaka gün içerisinde bir kaç saat içerisinde uyarı kalkacak ve gruba ekleyebilecek siniz. Bir diğer yolu ise başka bir yöneticinin gruba eklemesi. Kısacası ara ara denemenizde fayda var. Ancak peş peşe denemeyin. 24 saat geçmesine rağmen sorunum çözülmedi bir türlü gruba alamıyorum. Arkadaşımı gruba nasıl alabilirim?

Eğer sorun 24 saat dolmuş ve halen geçmemiş ise WhatsApp destek birimlerine iletişime geçerek bu sorunu bildirip kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Bir diğer yolu ise durumun günler geçmesine rağmen devam ettiği görülmüş ise kişi girmek istediği grubun yöneticisinin yeni xx adındaki bir grup oluşturmasını ve o gruba girmesini kontrol eder. Eğer girebiliyorsa sorun WP çerezlerinden kaynaklı olduğu için WP uygulamasının silinip tekrardan yüklenmesi sorunu çözecektir.